EN
Långseleringen 1

Långseleringen 1

  • 19665 kr/mån
  • 3 Rok
  • 136 m²

Välkommen till Råcksta! Välkommen till Råckstas mest speciella lägenhet. En stor 3:a på ca 135 m². Själva lägenheten är ca 100m² och biytan ca 32 m². Lägenheten är helt nyrenoverad och har genomgående ekparkett (3-stav) och nymålade vita väggar, i hallen ligger det grå klinker. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare . Köket är helt nytt med diskmaskin. Lägenheten har även bastu, tvättstuga och en uteplats. Varm och kallvatten ingår i hyran, kostnader för hushållsel tillkommer och tecknas med Ellevio. Bredbandsleverantör är tele2 eller telenor. Hyran avser 2024-års hyresnivå. Tyvärr finns ingen planritning men fysisk visning kommer att hållas för de som blir kallade. Den här lägenheten bör man se! OBS!! Tidig inflytt!! 2024-05-02!! Varmt välkommen att söka!

Uteplats

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

136 m², 3 Rok

Hyra:

19665 kr/mån

Tillträde

2024-05-01

Status:

Ledigt

Våning:

Entrévåning

Byggår:

1952

Badrum

Badrum

Kök

Kök

Råcksta

Service och butiker
Från Råcksta är det bara en kortare promenad till Vällingby centrum som erbjuder all typ av service. Här finns över 200 butiker, serviceställen och restauranger.

Kommunikationer
Från T-centralen tar det inte mer än 25 minuter med gröna linjen till Råcksta. Området trafikeras även av bussar. Vällingby centrum är bara en tunnelbanestation bort.

Fritid och rekreation
Runt omkring Råcksta finns gott om park- och grönområden med promenadstråk. I närområdet finns också två naturreservat, Judarn och Kyrksjölöten, och inte mindre än fyra badplatser. I Vällingby centrum finns gym och vårdcentral.

Pep Park
I Råcksta finns en cirka 350 kvadratmeter stor Pep Park som är uppbyggd med sex olika zoner som består av varierande utmaningar för att utmana till bättre koordination, styrka, balans och kondition. Allt från balanshinder, till multifunktionell klätterställning, klätterdrumline och möjlighet till tidtagning för att locka till ett lustfyllt sätt röra sig, leka och umgås. Läs mer här

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
  • Ansökan

    Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

    Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

  • Visning

    Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

  • Erbjudande

    Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

  • Kontrakt

    Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

    Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.