EN
Lydia Wahlströms gata 8
Snabb inflytt

Lydia Wahlströms gata 8

 • 12310 kr/mån
 • 2,5 Rok
 • 71 m²

Alla lägenheter har uteplatser eller balkong och de större lägenheterna som är genomgående har både en uteplats eller balkong och en mindre spansk balkong. Flanören består av tre byggnader på sex, åtta och tio våningar, där de två högre byggnaderna binds samman i entréplan. Fasaderna får en stadsmässig karaktär med återkommande detaljer i en materialpalett av puts, kakel, sten och målad metall. Innergården blir en avkopplande oas för umgänge med både grannar och vänner. På gårdens bästa solläge skapas det sociala ytor med bord och stolar. Flanören ligger intill det nya torget som kommer att bli hjärtat i Rosendal. Kring torget kommer det att finnas restauranger, caféer och butiker. Lägenheten kommer endast visas på ritning. Varmt välkommen att söka denna 2,5:a.

Balkong

Rökfritt

Rökfri fastighet

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

71 m², 2,5 Rok

Hyra:

12310 kr/mån

Tillträde

2024-06-01

Status:

Ledigt

Våning:

3:e våningen

Byggår:

2022

Förråd

Förråd i lägenhet

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej

Rosendal

Service och butiker
Det planeras för caféer, restauranger, handel och en väl utbyggd närservice i området. Det finns ett flertal förskolor, skolor och gymnasium inom bekvämt avstånd.

Fritid och rekreation
Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Ett större parkstråk genom området kommer att skapa en länk mellan Kronparken och Stadsskogen som ligger precis intill Rosendal.

Kommunikationer
Här finns goda kommunikationer med buss och pendlar du med bil når du E4:an på några minuter. Med tåg når du Arlanda på 17 min och Stockholm på 40 min.

Framtida utveckling
Ni kan läsa mer om Rosendals framtida utveckling på kommunens hemsida.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.