EN

Snabbfakta

STAMPGATAN 14 PÅBYGGNAD

Byggstart

2022

Yta

ca 1500 kvm (Tillbyggnaden slås samman med befintligt översta plan och totalt blir det 4400 kvm på de tre översta våningarna)

Våningsplan

1.5 nya, 5.5 befintliga

Kommersiellt

Restaurang, gym i bottenplan och kontor på övre plan

Beräknad färdigställande

2023

Arkitekt

Wingårdhs

Visionsbild av Wingårdhs

Att jobba i Stampen

Stadsdelen Stampen ligger nästgårds med Göteborgs Centralstation och Nils Ericsonterminal som är utgångspunkten för busstrafiken till Västra Götaland. Det ligger också granne med ett av Göteborgs mest populära områden för handel, hotell och restauranger.

Buss

50 m

Centralstation

400 m

Köpcenter

400 m

Apotek

700 m

Bibliotek

450 m

Tillgänglighet

Butiker och service

Stampen ligger precis intill Nordstan, Göteborgs största köpcentra med hundratals butiker, service och matställen.

Stampen har på senare tid fräschats upp och det har satsats mycket på bostadsbyggande. Detta har gett området nytt liv med människor i rörelse såväl dagtid som kvällstid, nya restauranger, friskvårdsmöjligheter och liknande.

I området finns också närheten till kanalen och Trädgårdsföreningen, och dessutom befinner man sig mitt i centrum för evenemang och idrott.
 
Kommunikationer

Stampen är fullkomligt idealiskt när det gäller tillgänglighet via tåg, spårvagn och buss. Med Centralstationen som närmaste granne når man såväl fjärr- som lokaltåg och regionala bussar. Dessutom passerar i stort sett alla spårvagnar och många lokalbussar här.