EN

Snabbfakta

Adresser

Margretelundsvägen 3A-E & 5A-C, Söra Skolväg 2-8, Söra Skolgränd 1 & 2-4

Arkitekt

Belatchew

Bostäder

305 hyresrätter, 1 - 5 rok, 4 - 5 våningar

Hiss

Ja

Tvätt / Tork

Kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheterna

Rökfritt

Ja

El & Vatten

Ingår inte i hyran

Övrigt

Inom kort kommer vi att erbjuda både poolbilar och poolcyklar.

Balkong

Balkong, fransk balkong eller uteplats

Förråd

Förråd eller säsongsförråd i lägenheterna.

Cykelrum

Ja

Parkering

Begränsat antal parkeringar

Roslagsbanan

500 m till Åkersberga station

Visionsbilder - avvikelser kan förekomma

Bostäderna

Kvarteren har fasader i tegel och puts mot Margretelundsvägen i varierande kulörer. In mot gårdarna och radhusområdet blandas materialen upp med träpaneler och växtbeklädda väggar. De gröna gårdarna öppnas upp mot söder, vilket ger ett fantastiskt solinsläpp. Gården är perfekt för härliga sommarkvällar med vänner eller grannar.

De välplanerade lägenheterna är 1-5 rok. Samtliga har balkong, fransk balkong eller uteplats. Några av lägenheterna har entré från gemensam balkong. Flera av de större lägenheterna ligger längre ner i husen, vilket underlättar för barnfamiljer. De största lägenheterna har två ingångar, perfekt för familjer med tonårsbarn.

Interiör

Lägenheterna har genomgående ekparkett (3-stav) och målade väggar i en ljus grå kulör, i hallen ligger det grå klinker. Badrummen är helkaklade i vitt och även här ligger det grå klinker. Badrummen är utrustade med tvättmaskin/torktumlare alt. kombimaskin. De naturvita köken har handtag i krom. Vitvarorna är i rostfritt utförande. Stänkskyddet är i vitt kakel och bänkskivan i grå laminat. Alla lägenheter har micro, bostäderna som är två rok eller större har även diskmaskin. Förråden är placerade i lägenheterna.

Området

Om Österåker

Österåker
Österåker är en skärgårdskommun i nordöstra Stockholms län. Här bor ca 44 000 invånare året runt, men på sommaren fördubblas nästan befolkningen.

Service och butiker
En kort promenad från Söra Kvarter ligger Åkersberga centrum med ca 60 butiker, restauranger och caféer. Här hittar du också apotek, vårdcentral och bibliotek. Österåker har också gått om för-, grund- och gymnasieskolor.

Kommunikation
Med hjälp av Roslagsbanan tar du dig enkelt från Åkersberga in till Östra Station vid Tekniska Högskolan på ca 30 minuter, där kan du byta till tunnelbanans röda linje eller bussar vidare genom stan. Med bil tar det ca en halvtimme att ta sig in till stan. Det finns även gott om cykelbanor och bussar.

Fritid och rekreation
Med närhet till skärgård och natur finns många möjligheter till fritidsaktiviteter. I centrala Åkersberga finns också gym, simhall, Åkersberga IP och en rackethall. Med bil eller cykel kan du också ta dig till närmsta golfbana och ridhus.

Läs mer här.

Bo hos Wallenstam

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och bo länge hos oss. Därför försöker vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska trivas hos oss, både inne i din lägenhet och i närområdet. Vi erbjuder bland annat:
- Kundservice
- Mina sidor
- App

Läs mer