EN

Snabbfakta

Byggstart

2018

Inflytt

Slutet på 2019

Adress

Norrgårdshöjden 1 & 6-8

Antal lägenheter

128 hyresrätter fördelade på 3 huskroppar

Lägenhetsstorlekar

1-3 rok

Antal våningar

4-6 våningar

Arkitekt

Sjögren Arkitekter

Interiör

De vita köken är utrustade med rostfria vitvaror från Cylinda, spishäll, bänkskiva i grå kulör och vitt kakel som stänkskydd. Alla lägenheter med 2 rok har diskmaskin.
Badrummen är utrustade med tvättmaskin/torktumlare alternativt kombimaskin, duschdörrar, kommod med handfat och spegelskåp med belysning. Kakel i vit kulör och klinker i grå kulör.
Övrigt i lägenheten: Ljusgrå kulör på väggarna, grå klinker i hallen, ekparkett i rummen och fönsterbänkar i natursten. Förråd i lägenheten.

El och vatten

Ingår inte i hyran

Tvättstuga

Nej, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten

Hiss

Ja

Laddplats

6 st laddplatser i garaget

Balkong eller uteplats

Garage

Cykelparkering

Visionsbilder - avvikelser kan förekomma.

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö. Därför råder rökförbud i våra nyproducerade hyresrätter. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Om Österåker

Österåker
Österåker är en skärgårdskommun i nordöstra Stockholms län. Här bor ca 44 000 invånare året runt, men på sommaren fördubblas nästan befolkningen.

Service och butiker
En kort promenad från Wallenstams projekt Norrgårdshusen med 128 lägenheter samt Söra Kvarter med 306 lägenheter ligger Åkersberga centrum med ca 60 butiker, restauranger och caféer. Här hittar du också apotek, vårdcentral och bibliotek. Österåker har också gått om för-, grund- och gymnasieskolor.

Kommunikation
Med hjälp av Roslagsbanan tar du dig enkelt från Åkersberga in till Östra Station vid Tekniska Högskolan på ca 30 minuter, där kan du byta till tunnelbanans röda linje eller bussar vidare genom stan. Med bil tar det ca en halvtimme att ta sig in till stan. Det finns även gott om cykelbanor och bussar.

Fritid och rekreation
Med närhet till skärgård och natur finns många möjligheter till fritidsaktiviteter. I centrala Åkersberga finns också gym, simhall, Åkersberga IP och en rackethall. Med bil eller cykel kan du också ta dig till närmsta golfbana och ridhus.

Lär mer här.