EN

Huset närmast Husarviken ger en air av Art Deco. En närmast kubisk volym med avrundade hörn.

— Mats Eriksson, VERA Arkitekter

Snabbfakta

Byggstart

2014

Inflytt

2016

Antal lägenheter

121 st

Storlek

1-4 rok

Lägenhetsfördelning

1 rok - 24 st 
2 rok - 79 st
3 rok - 8 st
4 rok - 10 st 

Arkitekt

VERA Arkitekter AB

Interiör

I lägenhetens hall möts du av klinkergolv, i övrigt har samtliga rum ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Badrummet har klinker och är helkaklat och utrustat med handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Diskmaskin finns i alla lägenheter.

Tvättstuga

Nej, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten.

El & vatten

Ingår inte i hyran

Garage

49 platser

Förråd

I lägenheten

Här har du det lilla extra

I Månspinnaren har du det lilla extra. Den vackra arkitekturen, som också skiljer sig mellan de olika husen, följer med in i trapphusen. Här hittar du härliga terrazzogolv i samma toner som husen, vilket skapar en välkomnande känsla för både dig och dina gäster. I lägenheten finns stilrena kök med rostfria vitvaror och stänkskydd av carraramarmor. Alla rum har en tilltalande grå ton som gör ditt hem mer personligt. Det här är ett hem där du kan må bra och njuta av det perfekta läget precis invid Husarviken.

Genom individuell el- och vattenmätning kan du bidra till minskad resursanvändning. Och förstås lägre kostnader.

Stan är full av vatten

Det är inte enbart närheten till vatten som karaktäriserar Norra Djurgårdsstaden. Den nya stadsdelen ligger strategiskt till för allt som höjer boendekvaliteten och trivseln ett snäpp. Som att erbjuda dig ett aktivt liv likaväl som rekreation i Nationalstadsparken och Lill-Jansskogen. Känner du istället för stadsliv är pulsen vid Stureplan inte långt bort, oavsett om du väljer att cykla, promenera eller åka kollektivt.

Läs mer om området här.

Andra intressanta projekt