EN

Rosenlund

Rosenlund är en stadsdel under utveckling som under senaste åren förvandlats till en välkomnande mötesplats med gott om sittplatser och planteringar längs med kanalen. Här finns ett rikt utbud av matställen och caféer, service och butiker. Även Feskekörkan, en populär marknads- och handelsplats för fisk och skaldjur är belägen här.

Våra lokaler i Rosenlund

Våra lokaler i Rosenlundsområdet finns på Rosenlundsgatan 6 – 8. Här erbjuder vi stora kontorsytor med stora möjligheter till en kombination av öppet landskap och kontorsrum. Fastigheten är modern och lokalerna effektiva.

Service och butiker

Rosenlund har förvandlats till en ljus och välkomnande stadsdel där populära restauranger och en boulebar huserar längs kanalen. Här finns även Göteborgs fiskekyrka och flera matbutiker.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från Rosenlund. Järntorget som ligger på några minuters gångavstånd är knutpunkt för flera bussar och spårvagnslinjer. Det går relativt enkelt att nå området per bil också, detta tack vare att en av stadens stora genomfartsleder passerar intill Rosenlund.  

Våra fastigheter i området