EN

Rosenlund

Rosenlund är en stadsdel under utveckling som under de senaste åren har förvandlats till en välkomnande mötesplats med gott om sittplatser och planteringar längs med kanalen. Här finns ett rikt utbud av matställen och caféer, service och butiker. Även Feskekörkan, en populär marknads- och handelsplats för fisk och skaldjur, är belägen här.

Våra lokaler i Rosenlund

Våra lokaler i Rosenlundsområdet finns på Rosenlundsgatan 6 – 8. Här erbjuder vi stora kontorsytor med stora möjligheter till en kombination av öppet landskap och kontorsrum. Fastigheten är modern och lokalerna effektiva.

Service och butiker

Rosenlund har förvandlats till en ljus och välkomnande stadsdel där populära restauranger och detaljhandelskedjor såsom Selfmade® huserar tilllsammans med den spännande e-sportbaren Kappa Bar och Boulebar. Här finns även Göteborgs fiskekyrka, flera matbutiker och Erikshjälpen.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från Rosenlund. Järntorget som ligger på några minuters gångavstånd är knutpunkt för flera bussar och spårvagnslinjer. Det går relativt enkelt att nå området per bil också, detta tack vare att en av stadens stora genomfartsleder passerar intill Rosenlund. Bygget av stationen Göteborgs Haga är på gång vilket kommer att öka tillgängligheten i området ytterligare. Denna station med pendel- och regionaltåg beräknas vara färdigställd i december år 2026 enligt Göteborgs Stad. 

Våra fastigheter i området