EN

Mölndalsvägen

På Mölndalsvägen hittar du anrika kommersiella lokaler belägna i ett strategiskt läge strax utanför centrum. Tack vare kollektivtrafik runt knuten, närhet till tillfartsleder och gott om parkering är det smidigt för anställda och besökare att ta sig till och från området som också är välförsett med restauranger och ligger nära Svenska Mässan. Här finns även det populära området Elisedal med sina nybyggda hyreshus.

Butiker och service

Längs Mölndalsvägen har populära lunchrestauranger såsom vietnamesiska Pho 88 i Elisedal etablerat sig i våra kommersiella lokaler. I detta område finns även goda möjligheter till friskvård och gym. Här finns även flera stora matbutiker som Willys och Ica Maxi, samt ett flertal möbelvaruhus. 

Kommunikationer

Strax söder om centrala Göteborg ligger Mölndalsvägen, ett område med gamla industrianor som ligger i nära anslutning till populära Johanneberg. Vägen hit är smidig oavsett om man kommer via kollektivtrafik eller bil. Spårvagn som stannar mer eller mindre “utanför dörren” går direkt från både Avenyn och centralstationen. För bilisten ligger området strax intill och väl synligt från E6, på “rätt” sida staden för den som kommer med flyg från Landvetter. 

Väl framme finns gott om parkering i direkt anslutning till våra fastigheter.