EN

Järntorget

Järntorget är ett av Göteborgs mest framskridande utvecklingsområden när det kommer till bygg och etableringar. Att bo granne med eller arbeta vid Järntorget har därmed många fördelar. Här befinner du dig mitt i Linnéområdets folkliv, med närhet till kommunikationer, restauranger och butiker.

Våra lokaler vid Järntorget

Våra lokaler vid Järntorget hittar man bland annat på Första Långgatan. Det byggs dessutom en trevlig kontorshub i området, och vi kan i dagsläget erbjuda kontor med storslagen utsikt över älven och hamninloppet. Dessa anrika fastigheter har dessutom ett utmärkt skyltläge då de vetter ut mot den stora genomfartsleden precis utanför. Fastigheterna är nyrenoverade och kontoren följaktligen fräscha, ljusa och moderna. Dessutom har vi möjlighet att erbjuda parkeringsplats i direkt anslutning till kontoren.

På Första och Andra Långgatan har vi dessutom ett antal butikslokaler med utmärkt läge i det levande kvarteret.

Butiker och service

Det är ett sant nöje att befinna sig vid Järntorget och längs Långgatorna med dess stora utbud av restauranger för såväl lunch som representationsmiddagar. För den som är sugen på shopping finns allt ifrån antikviteter och kläder till begagnade skivor. Vill man istället ägna sig åt ett träningspass finns Hagabadets gym inom promenadavstånd. För den matintresserade finns Lilla Saluhallen med sitt utbud av specialiserade livsmedel och restauranger.

Kommunikationer

Med Järntorget, som något av en knutpunkt för kollektivtrafiken, är läget idealiskt vad gäller transporter via spårvagn och buss. Även om biltrafiken stundtals kan vara tät går det relativt enkelt att nå området per bil också. Detta tack vare att en av stadens stora genomfartsleder passerar precis intill våra adresser, med parkeringshus i närheten och möjlighet att hyra garage i kontorsfastigheten.