EN

Järntorget

Att bo eller arbeta granne med Järntorget har många fördelar. Här är du mitt i Linnéområdets folkliv, nära kommunikationer, restauranger och butiker.

Våra lokaler vid Järntorget

Våra lokaler vid Järntorget hittar man bland annat på Första Långgatan. Kontor med utsikt över älven och hamninloppet. Som dessutom har utmärkt skyltläge genom att de också vetter ut mot den stora genomfartsleden utanför. Fastigheterna är nyrenoverade och kontoren följaktligen fräscha, ljusa och moderna. Dessutom har vi möjlighet att erbjuda parkeringsplats i direkt anslutning till kontoren.

På Första och Andra Långgatan har vi dessutom ett antal butikslokaler med utmärkt läge i det levande kvarteret.

Butiker och service

Det är ett sant nöje att befinna sig vid Järntorget och längs Långgatorna med dess stora utbud av restauranger för såväl lunch som representationsmiddagar. För den som är sugen på shopping finns allt ifrån antikviteter och kläder till begagnade skivor. Vill man istället ägna sig åt ett träningspass finns Hagabadets gym inom promenadavstånd. För den matintresserade finns Lilla Saluhallen med sitt utbud av specialiserade livsmedel och restauranger.

Kommunikationer

Med Järntorget som något av en knutpunkt för kollektivtrafiken är läget idealiskt vad gäller transporter via spårvagn och buss. Även om biltrafiken stundtals kan vara tät går det relativt enkelt att nå området per bil också. Detta tack vare att en av stadens stora genomfartsleder passerar precis intill våra adresser, med parkeringshus i närheten och möjlighet att hyra garage i kontorsfastigheten.