EN

Heden

Befinner du dig i området runt Heden är du mitt i Göteborgs evenemangsstråk med Mässan, Liseberg, Ullevi, Scandinavium och Avenyn inpå knuten. Ett mycket centralt läge med Korsvägen som knutpunkt för bussar och spårvagnar som tar dig dit du önskar.

Våra lokaler vid Heden

Våra lokaler ligger på Sten Sture- och Skånegatan där vi erbjuder butiksytor samt kaféer och restauranger i markplan. Ett ypperligt handelsläge med en ständig ström av boende, arbetande och besökare. Lite längre upp i fastigheterna finns kontorsytorna, flera med storslagen utsikt över evenemangsstråket. Parkeringsplatser finns under fastigheten.

Butiker och service

I området runt Heden finns gott om små butiker, kaféer och restauranger. Du hittar till exempel Steinbrenners café och bageri, Mikado och Mikado Streetfood, Bulldog Kitchen, ett antal små italienska restauranger samt flera mindre klädbutiker, HTH och mycket annat.

Alldeles nära Heden ligger Götaplatsen som är något av ett kulturellt nav i området. Här finns såväl Göteborgs konstmuseum och konsthall som Göteborgs stadsteater och konserthuset.

Kommunikationer

Här är det nära till både bussar och spårvagnar som tar dig runt i hela Göteborgsområdet. Ska du vidare med flyg, är det enkelt att hoppa på flygbussen från Avenyn eller Korsvägen.