EN

Gårda

Söker du kontorslokaler som verkligen fyller sin funktion hittar du dem i området Gårda. I ett strategiskt läge alldeles vid knutpunkten för Göteborgs alla genomfartsleder. Oavsett varifrån man kommer, är det lätt att ta sig till Gårda. Från området till centrum eller stadens evenemangsstråk är det inte längre än en kort promenad.

Service och butiker

Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter. Gårda är ett växande område där det byggs på höjden med nya landmärken!

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.