EN
Åby Allé 69

Åby Allé 69

 • 11837 kr/mån
 • 3 Rok
 • 70 m²

Trevlig lägenhet med öppen planlösning och stor härlig balkong i Åby! Fastigheten byggdes och stod klar för inflyttning juli 2018. Lägenheten: - Öppen planlösning med fina materialval. - Rummen har ljus ekparkett och målade väggar i ljusa färger. - Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. - Köket är utrustat med mikro och diskmaskin. - Kök och garderober är från Ballingslöv och samtliga vitvaror är från Siemens. - Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av elförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Övrigt: - Avvikelser från planritningen kan förekomma. - Lägenhet hyrs ut efter visning till de sökande som blir kallade baserat på deras ködagar. - Hyran i annonsen avser 2023-års hyresnivå. -Viss slitage i lägenheten kan förekomma. - Bilderna på annonsen är exempelbilder på hur materialvalen ser ut.

Balkong

Balkong

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

70 m², 3 Rok

Hyra:

11837 kr/mån

Tillträde

2024-05-01

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

2018

El, värme, vatten

El (ingår ej)

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Rökfritt avtal, Säkerhetsdörr

Galleri

Mölndal

Service och butiker
Bor man i Mölndal har man nära till all slags service och rekreation. Samtidigt finns storstadens utbud inom bekvämt räckhåll som en extra krydda och kontrast. Mölndal Galleria, är ett shoppingcenter som erbjuder alla slags butiker och service. Och i köpstaden Kållered ligger många stora butikskedjor med IKEA som flaggskepp.

Kommunikationer
Från Mölndal kan man ta sig in till city eller åt andra håll i staden med buss eller spårvagn.

Fritid och rekreation
Kvarnbyns fors med dess hus, kaféer och museer är riktigt gammal kulturbygd. Här känns vingslagen från det gamla Mölndal. Gunnebo Slott och Trädgårdar är en av Sveriges främsta 1700-talsanläggningar som ligger fantastiskt mellan sjöarna Stensjön och Rådasjön

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.