EN
Grythundsgatan 5

Grythundsgatan 5

 • 12896 kr/mån
 • 2 Rok
 • 53 m²

Välkommen till denna trevliga, moderna tvåa med balkong på Norra Djurgårdstaden! Lägenheten är lätt att trivas i med smakfull material- och färgval. Samtliga rum har 3-stav parkett och målade väggar i grå/grön färg. Innerdörrarna i lägenheterna är vita. I hallen är det ett grått klinkergolv som är enkelt att rengöra om du kommer in med smutsiga skor. Badrummen har vitt kakel på väggarna och även där svart klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare finns tillsammans med handdukstork, duschdörr i klarglas, kommod med handfat och spegel med belysning. Köket är HTH:s modell VH-7 med släta vita luckor, grå bänkskiva och vitt kakel. Lägenheten är utrustade med rostfria och integrerade vitvaror och diskmaskin. Förråd finns i lägenheten. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Hyran avser 2024-års hyresnivå. Visning sker under kontorstid. Obs! Det går inte att komplettera ansökan i efterhand när ansökan är inskickad. Varmt välkommen att söka!

Tillgänglighet

Parkering

Garage kan hyras separat

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

53 m², 2 Rok

Hyra:

12896 kr/mån

Tillträde

2024-07-01

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

2016

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej

Kök

Diskmaskin, Microvågsugn

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Norra Djurgårdsstaden

Service och butiker
Här byggs en fortsättning av Stockholms innerstad med allt som hör till. Här finns restauranger, caféer, butiker, mataffärer och hotell. Då området fortfarande är under utveckling tillkommer ny service hela tiden.

Kommunikationer
På grund av miljöprofilen som området har är kollektivtrafiken mycket viktig. Här planeras en utbyggnad av Spårväg City som kommer knyta ihop området med Stockholm city. Det är en kortare promenad till tunnelbanestationen i Ropsten och flera busslinjer passerar in mot stan.

Fritid och rekreation
I området finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som tennis, ridning, gym och 4H-gård. Bostadsområdet ligger på gränsen till Nationalstadsparken, en grön oas där du kan promenera och jogga.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.