Välkommen till oss

Som projektledare med fokus på nyproduktion av hyresrätter är du med och utvecklar Wallenstams bostadsprojekt, med tyngdpunkt i Kallebäck Terrasser. Du kommer att ha en viktig roll i samordningen med övrig byggnation Kallebäck.

Du leder och ansvarar för projekt, från projektering av bygghandling, genomförande till och med överlämning till förvaltning. Du är också en viktig länk mellan projektavdelningen och Kund Bostad/förvaltning.

Du arbetar med spännande uppdrag, stimulerande utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter:

 • Ansvara för att styra och leda konsulter och entreprenörer inom projekten som helhet
 • Ansvara för att driva och färdigställa projekt
 • Framtagande, bevakning och uppföljning av bygghandlingar
 • Koordinera och administrera byggmöten
 • Upphandling av entreprenader
 • Ansvara för löpande kontroll, samordnad provning och att slutbesiktning utförs
 • Ansvara för att myndighetskrav, lagar och regelverk följs under projektering och byggnationsskedet
 • Säkerställa byggprocessen med entreprenören (kvalitet, miljö, ekonomi och tid)
 • Budget- och rapporteringsansvar
 • Ansvara för överlämning till Drift/Förvaltning i samband med färdigställandet
 • Tätt samarbete med bolagets övriga avdelningar
 • Upprätthålla goda relationer med våra samarbetspartners

I ansvaret innefattas att arbetet i sin helhet bedrivs i enlighet med fattade beslut, processer och rutiner.

En flexibel och ansvarstagande kollega

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av projektledning av nyproduktion, du har även högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom kravställning, projektering, upphandling, entreprenadjuridik och ekonomiuppföljning. Meriterande är erfarenhet av stora, komplexa projekt.

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet från att ha jobbat med nyproduktion av bostadsfastigheter på fastighetsbolag, entreprenadbolag eller konsultbolag. Om du även har erfarenhet av kommersiella projekt så är det meriterande.

Som person är du nytänkande och har ett äkta och genuint intresse för fastigheter, teknik och affärer. Du drivs av att vara affärsmässig, resultatinriktad och kostnadsmedveten i alla led samt har god förmåga att se helheten. Du är flexibel, lösningsorienterad och känner stort ansvar för dina uppdrag och dess genomföranden. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där du får använda ditt goda omdöme och din utmärkta prioriteringsförmåga.

Du är social, öppen och lyhörd. Du sätter kunden i fokus och har lätt för att samarbeta. Att du är prestigelös och har förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt ser vi som en självklarhet.

Vi ser även att du har god datorvana, goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som skrift samt giltigt körkort.

Engagemang och delaktighet

Som medarbetare hos oss erbjuds du en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där engagemang och delaktighet är viktiga drivkrafter. Vi har en trevlig arbetsmiljö med härliga kollegor i ett centralt beläget kontor.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av avdelningschef Bengt Lindegran, 031-743 95 49, alt bengt.lindegran@wallenstam.se (bortrest vecka 10).

Din ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan HÄR , alternativt skicka din ansökan märkt med tjänsten till Wallenstam AB, Stab Personal/HR, 401 84 Göteborg

Vi vill ha din ansökan senast den 30 september 2020. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.