"

Hur skulle du beskriva din vardag på Wallenstam med tre ord?

"Omväxlande, spännande och rolig"

-Maria Deling, Projektledare eftermarknad

Hälsa och friskvård

Vi arbetar aktivt med hälsa och friskvård. Under det senaste decenniet har bolaget utvecklat en hög medvetenhet hos medarbetarna kring kost, rörelse och träning som idag genomsyrar hela organisationen.

Bolaget erbjuder kontinuerliga hälsokontroller, generöst friskvårdsbidrag och vi har egna gym på kontoren. Våra hälsoinspiratörer inspirerar medarbetare till en aktiv, varierad och hälsosam livsstil. Tillsammans anordnas bland annat gruppträning, yoga, löpning och flera gånger per år medverkar vi som lag i olika lopp och hinderbanelopp. Vi kan även stolt berätta att vårt korpenlag i fotboll vunnit serien tre år i rad!

I vår lunchrestaurang på huvudkontoret erbjuds dagligen klimatsmart och hälsosam frukost samt lunch med stor salladsbuffé.

Miljöfokus

Vi har stort fokus på miljön och uppmuntrar våra medarbetare att använda poolcyklar som finns till förfogande. Det finns cykelrum för de som cyklar till jobbet.

Vi strävar efter att vara en kollektivtrafikvänlig arbetsplats genom att erbjuda en smidig hantering av kollektivtrafikårskort samt att knutpunkter finns runt hörnet från våra kontor.

Utvecklingsmöjligheter

Vi tror att utveckling och förändringar är en förutsättning för framgång och vill profilera oss som ett utvecklande fastighetsbolag.

Det är viktigt för oss att våra medarbetare har möjlighet att växa och utvecklas inom företaget. Vi strävar att ha tydliga mål för medarbetares kompetensutveckling och satsar årligen på både extern och intern utbildning. Vi värnar om intern rekrytering och när vi har lediga tjänster försöker vi därför i första hand ge möjligheten till någon som redan jobbar i företaget.

Klicka här för att se våra medarbetare berätta om sina roller och utvecklingsmöjligherna hos oss på Wallenstam.

Nyfiken på fastighetsbranschen?

Fastighetsbranschens utbildningsnämnd har samlat en mängd användbar information på sin hemsida. Här kan du bland annat läsa om vilka jobb som fastighetsbranschen har att erbjuda samt vilka utbildningar som är relevanta och var du hittar dem.

Läs mer här