Välkommen till oss

Wallenstam är ett bostadsbolag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Sedan vi satte spaden i marken första gången har arbetat för att modernisera hyresrätten som boendeform. Utveckla morgondagens fastigheter, kvarter och områden. Bygga hållbart och göra plats för livet som pågår mellan husen.

Tjänsten

I rollen som uthyrare ingår daglig kontakt med våra hyresgäster liksom stor del administration. Du samverkar såväl internt inom företaget som externt med kommuner, myndigheter, bostadsförmedlingen samt andra samarbetspartners.

Arbetsuppgifterna är varierade och omfattar bland annat:

  • Uthyrning av lediga lägenheter, p-platser, garage och förråd/lager
  • Kontraktsskrivning
  • Visningar och nyckelutlämning
  • Handläggning av störningsärenden
  • Utredning av olovlig andrahandsuthyrning
  • Följa upp hyresfordringar och inkassokrav
  • Andrahandsuthyrning, överlåtelse och byten
  • Hantering av fakturor.

Du kommer arbeta i ett härligt team med åtta andra uthyrare och vi sätter extra stort värde på att du är en god lagspelare och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Tjänsten avser heltid med tillträde efter sommaren.

Två drivna och engagerad medarbetare

Vi söker två nya uthyrare. Båda ska ha körkort, minst gymnasiekompetens, kunna arbeta självständigt och med en god administrativ förmåga. En av kandidaterna kommer att behöva några års arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen. Den andra vi söker behöver ha ett starkt driv att lära sig. Har du kunskap inom hyresjuridik och att arbeta i fastighetssystem är det ett plus. Du är en van datoranvändare samt har förmåga att uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt.

För att trivas hos oss tror vi att du är självständig, noggrann, prestigelös och ansvarstagande. Du känner stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du trivs med att arbeta i högt tempo, har stort kundfokus och trivs med att ha ordning och reda kring dig.

Utveckling, respekt och engagemang

Vi erbjuder en arbetsplats med positivt arbetsklimat där utveckling, respekt och engagemang är viktiga kärnvärden i vår värdegrund. Vi har ett centralt beläget kontor i Stockholm, där ungefär 80 kollegor skapar en familjär gemenskap i våra fina lokaler. Wallenstams huvudkontor ligger i Göteborg och där finns ytterligare 200 härliga kollegor.

Vill du veta mer?

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekrytering@wallenstam.se

Välkommen med din ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 27 juni 2021. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!