Välkommen till oss

Vår vision är att vara människors och företags självklara val för boende och lokaler. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder ett kvalitativt utbud av bostäder i båda regionerna och letar hela tiden nya möjligheter att bygga, utveckla och arbeta mer hållbart.

Tjänsten

Som parkeringsansvarig är du ansvarig för uthyrning av parkeringsplatser till såväl bostadshyresgäster som kommersiella kund inom vårt fastighetsbestånd i Region Göteborg. Du är även ansvarig för att driva utvecklingen av vår parkeringsverksamhet.

Dina arbetsuppgifter:

 • Ha koll på hur våra olika parkeringar, parkeringsanläggningar och garage ser ut fungerar
 • Arbeta för att öka lönsamheten och minska vakanserna
 • Bevaka efterfrågan hos våra kunder och prissättningen av parkeringsplatser
 • Ansvara för uthyrningen av olika typer av parkeringsplatser, p-tillstånd och laddplatser (för elbil)
 • Teckna hyresavtal i våra system och vara våra hyresgästers kontaktperson i parkeringsärenden
 • Ta emot och hantera uppsägningar av parkeringsplatser
 • I samråd med förvaltningen sköta upphandling av, och kontakt med, parkeringsbolag för hantering av våra betalparkeringar
 • Vara vår kontaktperson till koncernens hyresadministration för avgifts- och hyresdebitering samt intäkter från bevakningsbolagen
 • Ansvara för att parkeringsplatser numereras, prissätts och läggs in i våra system

En viktig del av tjänsten handlar om att driva utvecklingen av vår parkeringsverksamhet:

 • Driva arbetet med att digitalisera/automatisera parkeringsuthyrning och /-avtalstecknande i samarbete med vår IT-avdelning.
 • Driva förbättringsarbete genom nya processer och rutiner för parkeringsuthyrning.

Du rapporterar till uthyrningschef bostad och sitter i våra trevliga lokaler på Avenyn i Göteborg.

Affärsmässig och lösningsorienterad

Du har en förmåga att se helheten, är affärsmässig och lösningsorienterad. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och visar ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter.

För att trivas hos oss tror vi att du är en driven, målinriktad person med god samarbetsförmåga och ordningssinne som har ett genuint intresse för människor och utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning. Du får gärna ha erfarenhet av uthyrning, försäljning, kundkontakt och administration.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är skicklig på att utrycka dig i tal och skrift samt ha förmåga att knyta goda kontakter både internt och externt. Du är väl förtrogen med Office-paketet och lär dig snabbt nya system.

Du är van att ta eget ansvar men ser ett stort värde i att utvecklas tillsammans med ditt team.

Utveckling, respekt och engagemang

Vi erbjuder en arbetsplats med positivt arbetsklimat och trivsam arbetsmiljö där utveckling, respekt och engagemang är viktiga kärnvärden i vår företagskultur.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av HR-generalist Nina Lindgren, 031-20 00 00 eller rekrytering@wallenstam.se.  

Välkommen med din ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här.

Vi vill ha din ansökan senast den 23 maj 2021. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.