Välkommen till oss

Wallenstam är ett företag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder ett kvalitativt utbud av bostäder i båda regionerna och letar hela tiden nya möjligheter att bygga, utveckla och arbeta mer hållbart. Vår vision är att Wallenstam ska vara människors och företags självklara val för boende och lokaler.

Tjänsten

Som kundsamordnare kommer du att vara ett administrativt stöd för dina kollegor på avdelningen Fastighetsförvaltning i Stockholm om 22 personer.

Du arbetar med bland annat att:

 • Informera hyresgäster vid arbeten som de berörs av
 • Sammanställa och distribuera information från kollegor, entreprenörer eller samarbetspartners
 • Sammanställa och distribuera information till hyresgäster vid tillexempel stadsutvecklingsprojekt, störningsärenden eller vid in- och avflyttningar
 • Medverka vid interna förvaltningsmöten, startmöten projekt (förvaltning och nyproduktion) för att utveckla hur Wallenstam hanterar och distribuerar information
 • Säkerställa att hyresgäster får information gällande hyresförhandlingar
 • Samordna vid in- och avflyttningar
 • Ansvara för beståndets nycklar
 • Säkerställa att skyltar i trapphus, hissar är uppdaterade och riktiga
 • Administrera postpoxar och anslagstavlor
 • Informera kommunikationsavdelningen gällande Sociala Medier
 • Administrera och bevaka att fastighetskort i våra system är uppdaterade
 • Vid behov täcka upp för övriga kundsamordnare inom regionen

Du rapporterar till förvaltningschefen och sitter i våra trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning och/eller bygg alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Du har dokumenterad erfarenhet av att vara en god administratör. Du har tidigare arbetat med samordning inom projekt och/eller förvaltning. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du ät skicklig på att utrycka dig i tal och skrift. Du är väl förtrogen med Office-och Adobepaketen. Du har även B-körkort.

En självgående, flexibel och strukturerad administratör

För att trivas hos oss tror vi att du är en självgående, serviceinriktad och strukturerad person. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att lösa problem som dyker upp, har alltid kunden i fokus samt förmåga att se ekonomin/affärsmässigheten i alla frågor. Du är van att ta eget ansvar men ser ett stort värde i att utvecklas tillsammans med ditt team.

Utveckling, respekt och engagemang

Vi erbjuder en arbetsplats med positivt arbetsklimat och trivsam arbetsmiljö där utveckling, respekt och engagemang är viktiga kärnvärden i vår företagskultur.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av förvaltningschef Ruby Resman, ruby.resman@wallenstam.se, eller HR-strateg Kristina Landgren Carestam, Kristina.LandgrenCarestam@wallenstam.se.

Välkommen med din ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här 

Vi vill ha din ansökan senast den 20 juni 2021. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.