Välkommen till oss

Wallenstam är ett bostadsbolag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Sedan vi satte spaden i marken första gången har arbetat för att modernisera hyresrätten som boendeform. Utveckla morgondagens fastigheter, kvarter och områden. Bygga hållbart och göra plats för livet som pågår mellan husen.

Tjänsten

Tjänsten som Installationsstrateg är ny och innehåller ett koncernövergripande arbete. Placering kan därför vara antingen vara på vårt kontor i Göteborg alternativt Stockholm.

Vår tekniska direktör Patrik Persson berättar:

"Den främsta styrkan i denna tjänst skulle jag säga är bredden. Det kommer bli en mix av flera olika spännande arbetsuppgifter som är koncernövergripande."

I rollen som Installationsstrateg ansvarar du bland annat för att:

  • Upprätthålla och löpande uppdatera de installationstekniska standardbeskrivningarna
  • Bevaka teknikutveckling och regelverksförändringar inom byggteknik
  • Driva utvecklingsarbetet i samverkan med verksamhetens projektorganisationer.

Du behöver ha en god installationstekniks förståelse och kunna se övergripande helheter. Att du drivs av både kvalitetsutveckling samt kostnadseffektivisering är en viktig byggsten till tjänsten.

Du kommer att ingå i gruppen Teknisk utveckling tillsammans med fyra andra (placerade i Göteborg) och vi sätter extra stort värde på att du är en god lagspelare och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Tjänsten avser heltid med tillträde till hösten.

En flexibel och ansvarstagande kollega

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller installationstekniks bakgrund. Det är viktigt att du har god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom arbetsområdet. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet från entreprenad och/eller konsultverksamhet med inriktning på VVS och gärna även EL/TELE området.

Vi ser även att du har god datorvana, goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift samt giltigt körkort.

Som person är du engagerad, serviceinriktad, lyhörd och självgående.

Utveckling, respekt och engagemang

Vi erbjuder en arbetsplats med positivt arbetsklimat där utveckling, respekt och engagemang är viktiga kärnvärden i vår värdegrund. Vi har ett centralt beläget kontor i Göteborg och Stockholm, där ungefär 280 kollegor skapar en familjär gemenskap i våra fina lokaler.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av vår tekniska direktör Patrik Persson., 031-743 95 42, alt patrik.persson@wallenstam.se. Då det är semestertider kan svar dock komma att dröja längre än vanligt.

Din ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 22 augusti 2021. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Wallenstams rekryteringsprocess grundas i vår riktlinje för jämställdhet och mångfald. Val av kandidat kan i slutändan komma att påverkas av den aktuella gruppens tidigare sammansättning. Våra lediga tjänster annonseras även internt för att värna om intern utveckling.

Välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@wallenstam.se