Välkommen till oss

Wallenstam är ett företag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder ett kvalitativt utbud av bostäder i båda regionerna och letar hela tiden nya möjligheter att bygga, utveckla och arbeta mer hållbart. Vår vision är att Wallenstam ska vara människors och företags självklara val för boende och lokaler.

Tjänsten

Som Informationssamordnare kommer du att ingå i ett härligt marknad- och kommunikationsteam om elva personer, varav fyra personer i Stockholm och sju i Göteborg. Du kommer att arbeta i huvudsak mot projekt inom Region Stockholm/Uppsala och sitter i våra trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Du arbetar bland annat med:

  • Löpande info i pågående arbeten via olika kanaler (brev, i området, mail, telefon, på hyresgästträffar, webben)
  • Informationssamordning med kommunarbeten och ev. övriga byggherrar
  • Kontaktytor - upprätta, underhålla, samordna till övriga fastighetsägare/brf i området
  • Byggprojektmail, bevakning och svar
  • Partner och hyresgästträffar - planering, samordning, inbjudan, medverkan
  • Skylt- och vep-planering och verkställande under byggtid
  • Intern informationsöverföring till kundservice och byggentreprenaden

En ordningsam samordnare med engagemang

Du har god kommunikationsförmåga och har förmåga att samarbeta väl med alla, såväl internt som externt. För att lyckas i denna roll är du en riktigt duktig skribent med känsla för text och bild och du har en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Du ska ha förmåga att samordna och skapa en god förståelse för hur kunden påverkas under exempelvis byggtid.

Du är väl förtrogen med Office-paketet och relevanta program avseende bildhantering och web.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och dokumenterad erfarenhet av att vara en god administratör. Vi ser även att du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Branscherfarenhet är meriterande

För att trivas hos oss tror vi att du är en utåtriktad person som har ett genuint intresse för människor, är driven och nyfiken samt har ett sinne för samordning. Du gillar och är van att ta eget ansvar men ser ett stort värde i att utvecklas tillsammans med ditt team

Du gillar högt tempo och stimuleras av att arbeta med att hålla de berömda ”bollarna i luften”.

Wallenstams rekryteringsprocess grundas i vår riktlinje för jämställdhet och mångfald. Val av kandidat kan i slutändan komma att påverkas av den aktuella gruppens tidigare sammansättning. Våra lediga tjänster annonseras även internt för att värna om intern utveckling.

Utveckling, respekt och engagemang

Vi erbjuder en arbetsplats med positivt arbetsklimat och trivsam arbetsmiljö där utveckling, respekt och engagemang är viktiga kärnvärden i vår företagskultur.

Vill du veta mer?

Vi kommer att göra vårt bästa att försöka svara på eventuella frågor på rekrytering@wallenstam.se, men då det är semestertider kan svar dröja längre än vanligt.

Välkommen med din ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@wallenstam.se

Vi vill ha din ansökan senast den 22 augusti 2021. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.