Välkommen till oss

Vår vision är att vara människors och företags självklara val för boende och lokaler. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder ett kvalitativt utbud av bostäder i båda regionerna och letar hela tiden nya möjligheter att bygga, utveckla och arbeta mer hållbart.

Tjänsten

Som driftoptimerare är du ansvarig för våra fastigheters klimattekniska system och underhåll samt reparationer, skötsel och daglig drift av anläggningarna. Du är proffs på att energioptimera våra fastigheter och gör analyser utifrån gällande myndighetskrav.

Som driftoptimerare kommer du att tillhöra driftgruppen med fyra andra engagerade kollegor. Du arbetar även tätt med hela förvaltningsavdelningen, där det finns ytterligare tjugo kollegor.

Dina ansvarsområden:

  • Vara väl förtrogen med fastighetens klimatanläggningar, utifrån nuvarande funktion och kapacitet
  • Vara ett bollplank internt och externt gällande de tekniska systemen
  • Ansvara för uppsatt budget hålls inom tilldelat ansvarsområde
  • Energioptimering utan att påverka kundernas inomhusklimat negativt
  • Tillse att gällande myndighetskrav upplevs gällande energideklaration, OVK, periodisk läcksökning samt trycksatt anläggning

Du rapporterar till driftchefen och sitter i våra trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Ordningsam och analytisk

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom VVS, el, styr/regler, samt viss byggfysik kopplat till driften.

Du behöver ha arbetat mer än fem år med liknande arbetsuppgifter, inriktad på fastighetsdrift, energioptimering, enklare dimensionering av VVS system, fastighetsekonomi, entreprenadjuridik. Du kan även ha arbetat som drifttekniker eller inom reglerteknik alternativt fastighetstekniker.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är skicklig på att utrycka dig i tal och skrift samt arbetar ordningsamt och analytiskt. Du är väl förtrogen med Office-paketet och har god datorvana.

Du ska även ha:

  • God kunskap om fastighetsdrift och klimattekniska anläggningar
  • God kännedom om gällande myndighetskrav
  • Kunna planera, leda och följa upp/redovisa resultat
  • God servicenivå och känsla för rätt kvalitet

Vi letar helt enkelt efter dig som har ett brinnande intresse för teknik!

Utveckling, respekt och engagemang

Vi erbjuder en arbetsplats med positivt arbetsklimat och trivsam arbetsmiljö där utveckling, respekt och engagemang är viktiga kärnvärden i vår företagskultur.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av driftchef Robert Norin: robert.norin@wallenstam.se  

Välkommen med din ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här

Vi vill ha din ansökan senast den 16 maj 2021. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.