Välkommen till oss

Wallenstam är ett företag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder ett kvalitativt utbud av bostäder i båda regionerna och letar hela tiden nya möjligheter att bygga, utveckla och arbeta mer hållbart.

Vår vision är att Wallenstam ska vara människors och företags självklara val för boende och lokaler.

Tjänsten

Som driftoptimerare är du ansvarig för våra fastigheters klimattekniska system och underhåll samt reparationer, skötsel och daglig drift av anläggningarna. Du är proffs på att energioptimera våra fastigheter och göra analyser samt driftstrategier utifrån givna förutsättningar i fastigheten.

Som driftoptimerare kommer du att tillhöra driftgruppen med fem andra engagerade kollegor. Du arbetar även tätt med hela förvaltningsavdelningen, där det finns ytterligare femton kollegor.

Dina ansvarsområden:

  • Vara väl förtrogen med fastighetens klimatanläggningar, utifrån nuvarande funktion och kapacitet
  • Vara ett bollplank internt och externt gällande de tekniska systemen
  • Ansvara för uppsatt budget hålls inom tilldelat ansvarsområde
  • Energioptimering utan att påverka kundernas inomhusklimat negativt
  • Tillse att gällande myndighetskrav upplevs gällande energideklaration, OVK, periodisk läcksökning samt trycksatt anläggning

Du rapporterar till driftchefen och sitter i våra trevliga lokaler på Avenyn i Göteborg.

Ordningsam och analytisk

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom VVS, el, styr/regler, samt viss byggfysik kopplat till driften.

Du får gärna ha arbetat med liknande arbetsuppgifter, inriktad på fastighetsdrift, energioptimering, enklare dimensionering av VVS system, fastighetsekonomi, entreprenadjuridik. Du kan exempelvis ha arbetat som drifttekniker eller inom reglerteknik alternativt fastighetstekniker.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är skicklig på att utrycka dig i tal och skrift samt arbetar ordningsamt och analytiskt. Du är väl förtrogen med Office-paketet och har god datorvana.

Du ska även ha:

  • Kunskap om fastighetsdrift och klimattekniska anläggningar
  • Kännedom om gällande myndighetskrav
  • Kunna planera, leda och följa upp/redovisa resultat
  • God servicenivå och känsla för rätt kvalitet

Vi letar helt enkelt efter dig som har ett brinnande intresse för teknik!

Utveckling, respekt och engagemang

Vi erbjuder en arbetsplats med positivt arbetsklimat och trivsam arbetsmiljö där utveckling, respekt och engagemang är viktiga kärnvärden i vår företagskultur.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av driftchef Henrik Olsson: henrik.olsson@wallenstam.se

Välkommen med din ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här

Vi vill ha din ansökan senast den 16 maj 2021. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.