Snabbfakta

Upplåtelseform: Hyresrätter
Antal lägenheter: ca 170
Tvättstuga: Nej, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten
El: Ingår inte i hyran
Vatten: Varm- och kallvatten ingår inte i hyran

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö. Därför råder rökförbud i våra nyproducerade hyresrätter. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Om Farsta

Farsta är ett populärt område med goda kommunikationer, ett stort shoppingcentrum och mycket natur. Stockholms stad satsar stort på Larsboda strand i Farsta där våra fastigheter ligger och här kommer det byggas både bostäder och kommersiella lokaler.

Service och butiker
Perstorpsvägen kommer att omvandlas till stadsstråk med butiker, restauranger och fik. Det är även nära till Farsta Centrum med ca 150 befintliga butiker.

Kommunikationer
För att göra området lättillgängligt blir det nya anslutningar till Nynäsvägen och nytt p-hus för området. Från Perstorpsvägen går det bussar till Skarpnäck, Farsta Centrum och Farsta Strand för de som åker tunnelbana eller pendeltåg.

Fritid och rekreation
Larsboda strand är ett naturnära område med nära till bad sommartid och plogade isar vintertid. Det ska skapas nya cykelstråk och ökad tillgänglighet ner till sjön där det planeras för strandpark och rekreationsområde. I Farsta finns simhall, idrottshall och idrottsplats.