Alla bilder är visionsbilder - avvikelser kan förekomma.

Kvarter med solig innergård

Mitt emot Sundbybergs stadshus byggs nu områdets tredje bostadskvarter. Fasaderna varierar i material, former och kulörer. Varje hus får sin egen identitet och entréerna mot gatan markeras med välkomnande träpaneler.

Den upphöjda gården blir en lugn oas i söderläge. Gården fylls med solstolar, grill och utemöbler för gemensamma middagar. Det kommer även att finnas schackbräde, videkoja, stockar och stenar.

Kvarterets tak får solcellspaneler, för en hållbarare framtid.

Interiör

Lägenheterna har genomgående ekparkett (3-stav) och i hallen ligger det grå klinker. Väggarna målas i en varmgrå kulör. Fönsterbänkarna är i mörk natursten.

De naturvita köken har mörkgrå handtag och är utrustade med diskmaskin och micro i rostfritt utförande. I varma grå toner samspelar både kakel och bänkskivan som är i laminat.

Badrummen är helkaklade i vitt och även här ligger det grå klinker. Ovanför handfatet hänger ett spegelskåp. Badrummen är utrustade med tvättmaskin/torktumlare alt. kombimaskin.

Snabbfakta

Umami Park - Etapp 3
Status:
Uthyrning påbörjas våren 2021, inflyttning sker oktober 2021 -  mars 2022
Adresser: Östra Madenvägen 9, 9B, 9C, 11, 11A
Arkitekt: SandellSandberg
Landskapsarkitekt: Liljewalls
Antal lägenheter:
ca 133 hyresrätter i Etapp 3 (totalt bygger vi ca 800 lägenheter i Umami Park)
Lägenhetsstorlekar: 1 - 4 rok
Förråd: Alla lägenheter utom tre har förråd i lägenheten (dessa tre har istället externa förråd)
Antal våningar: 5 - 9
Hiss: Ja
Garage: Ja
Laddplats för elbil: 4 st laddplatser i garaget
Cykelparkering: Ja
Tvättstuga: Nej, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten
Balkong: Alla lägenheter får balkong, fransk balkong eller uteplats
Rökfritt boende: Ja
Varm & kallvatten: Ingår inte i hyran
El: Ingår inte i hyran
Övrigt: Solcellspaneler på kvarterets tak
Uthyrning: Lägenheterna hyrs ut via Wallenstams bostadskö och Stockholms BostadsförmedlingLäs mer om våra krav och kriterier här.

Att bo i Umami Park: I Umami Park har det redan öppnat en förskola, restaurang, second hand, kiosk med paketutlämning, barberare och frisör. Men mycket mer kommer att hända, läs mer om områdets utveckling på umamipark.se

EN DEL AV ETT HELT NYTT OMRÅDE

Umami Park

Här i Hallonbergen (Sundbyberg) bygger vi ca 800 lägenheter, ca 10 000 kvm för restauranger, butiker och annan service och ca 13 500 kvm kontor där människor ska trivas, mötas och jobba i ett attraktivt område där stadens puls kombineras med naturens lugn.
Läs mer

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö. Därför råder rökförbud i våra nyproducerade hyresrätter. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Expansiva Sundbyberg

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana.

Service och butiker
Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service.

Kommunikationer
Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park.

Fritid och rekreation
I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Umami Park blir en del av utvecklingsområdet Hallonbergen + Ör, som du kan läsa mer om här.