Snabbfakta

Byggstart: 2018
Inflyttning: Påbörjas 2019
Arkitekt: Sjögren Arkitekter
Antal lägenheter: 158 hyresrätter
Rökfritt boende: Ja
Lägenhetsstorlekar: 2-3 rok
Antal våningar: 5 våningar
Interiör:
Köken är utrustade med rostfria vitvaror från Cylinda, spishäll, bänkskiva och stänkskydd i grå kulör. Alla lägenheter har även diskmaskin och mikrovågsugn.
Badrummen är utrustade med tvättmaskin/torktumlare alternativt kombimaskin, bänkskiva i grå kulör, väggskåp, duschdörrar, kommod med handfat och spegel med belysning. Kakel och klinker i beige kulör.
Övrigt i lägenheten: Ljus varmgrå kulör på väggarna, grå klinker i hallen, ekparkett i rummen och fönsterbänkar i natursten. Förråd i lägenheten.
Balkong:Ja
Hiss:
Ja
Garage: Ja
Laddplats för elbil: 6 st laddplatser i garaget
Cykelparkering: Ja
El: Ingår inte i hyran
Varm & kallvatten: Ingår inte i hyran
Uthyrning: Hälften hyrs ut via vår bostadskö och resterande via Stockholms Bostadsförmedling.

Bandhagen

Cirka 7 km från Slussen, gränsande till Stureby i Enskede, ligger söderförorterna Bandhagen och Högdalen. Här finns tidstypisk 50-talsbebyggelse med simhall, bageri, gym och tunnelbana. Kring parkområdena blandas höga hus med lägre radhus och villor.

Service och butiker
Både Högdalen och Bandhagen har småstadens charm med sina många små butiker och sin trevliga atmosfär. Här finns det matbutiker, trevliga caféer, bagerier, simhall, gym och gott om närservice.

Kommunikationer
Med tunnelbanan (linje 19) tar det 15 minuter från Bandhagen till Slussen. Med cykel tar du dig in till Söder på mindre än 25 minuter.

Fritid och rekreation
Mellan Bandhagens Centrum och Högdalens Centrum sträcker sig Bandängen. Här finns bland annat en lekpark med lantgård och djur som getter och kaniner. I Högdalen ligger också en av Sveriges bästa skateparker, en 5 500kvm betongpark med bowl-landskap, ditch och streetyta. I närområdet finns det även gym, simhall, idrottshallar och fotbollsplaner.