Snabbfakta

Byggstart: 2017
Inflyttning: Påbörjas 2019
Arkitekt: Semrén + Månsson samt Sjögren Arkitekter
Antal lägenheter: 54 hyresrätter
Rökfritt boende: Ja
Lägenhetsstorlekar: 1-2 rok
Antal våningar: 10 våningar + takterrass
Interiör:
Köken är utrustade med rostfria vitvaror från Cylinda, spishäll, vitt kakel och bänkskiva i grå laminat. Alla lägenheter om 2 rok har även diskmaskin.
Badrummen är utrustade med kombimaskin, väggskåp, duschdörrar, kommod med handfat och spegelskåp med belysning. Kakel i vit kulör och klinker i grå kulör.
Övrigt i lägenheten: Ljusgrå kulör på väggarna, grå klinker i hallen, ekparkett i rummen och fönsterbänkar i natursten. Det finns antingen förråd i lägenheten eller i källaren.
Balkong: Ja, alla lägenheter har balkong.
Tvättstuga: Nej, kombimaskin finns i lägenheten
Hiss: Ja
Cykelparkering: Ja
Garage: Ja
El: Ingår inte i hyran
Varm & kallvatten: Ingår inte i hyran
Uthyrning: Hälften hyrs ut via Wallenstams bostadskö och resterande via Stockholms Bostadsförmedling.

Kör med Wallenstam Go

Med Wallenstam Go powered by Zipcar erbjuder vi ett effektivt, miljömässigt och ekonomiskt alternativ till att äga en egen bil. Som hyresgäst hos oss är medlemskapet kostnadsfritt och du betalar endast de gånger du nyttjar bilden.

Läs mer här

Tyresö

I Tyresö finns natur, kultur och storstad på bekvämt avstånd. Här finns gott om historia och en fantastisk skärgård att utforska.

Service och butiker
Tyresö centrum byggdes på 60-talet och under 90-talet tog man beslutet att glasa in området för att skapa en inomhusgalleria. Här får du en trevlig shoppingupplevelse med omkring 65 butiker och restauranger. Här finns också all service du kan tänkas behöva.

Kommunikationer
Du tar dig enklast till Tyresö via buss från Gullmarsplan, vilket tar ungefär 20 minuter. Under rusningstrafik kan du åka direktbuss från Tyresö in till Stockholm city på ca en halvtimme.

Fritid och rekreation
Tyresö har en vacker och omväxlande miljö som lockar till bad, fiske, båtliv, vandring, cykelturer och svampplockning. Här finns halva Tyresta nationalpark och större delen av Tyresta naturreservat. Ett annat populärt utflyktsmål, huvudsakligen på sommaren, är Tyresö slottspark.