Senaste nytt

Nu byggstartar vi i Umami

Första byggetappen i Umami Park, med 222 lägenheter samt kommersiella ytor i bottenvåningarna för restauranger och handel, är nu igång.

Besöker du Umami Park i denna stund kommer du mest att uppleva ett inhägnat område. Innanför förbereds platsen för alla de större och mer omfattande byggmomenten som strax följer på det nya året.

Första etappens 222 lägenheter är bara början. Under en tioårsperiod framöver kommer vi i Umami att utveckla ett nytt inspirerande område med ett brett utbud av totalt ca 900 bostäder, både bostadsrätter och hyresrätter. Affärer, restauranger, mötesplatser och öppna ytor.

År 2019 beräknas de första hyresgästerna kunna bosätta sig i Umami Park.  Du kan bli en av dom om du gör en intresseanmälan och ställer dig i vår kostnadsfria kö.

Går du i tankar att eventuellt etablera en verksamhet här kan du ringa till 08-720 00 00.

Umami Market

Umami Market består av fyra olika event under 2016; Art, Fashion, Food och Music.

Den 5 maj slog vi upp dörrarna för Skandinaviens största gatukonstutställning. 85 konstnärer med vars en 120x120cm tavla, över 2 000 besökare under två helger. 12 juni välkomnade vi shoppingsugna besökare till lyxbloppis där det gick att flynda kläder, accessoarer och skor från kända svenska bloggare.

Stjärnkocken och entreprenören Marcus Samuelsson öppnade en pop-up restaurang i Umami Park den 20-21 augusti. Där lagade han en specialkomponerad 3-rätters meny för 385 kr. Totalt kom 750 gäster och njöt av maten och underhållningen. Marcus driver den världsberömda restaurangen Red Rooster i Harlem, New York och öppnade nyligen Eatery Social i Malmö och Skanstull. 

Den 10 september genomförde Oskar Linnros en exklusiv livespelning på Umami. Tack till alla som kom och gjorde kvällen oförglömlig!

Läs mer om projektet och eventen på umamipark.se

Snabbfakta

Antal lägenheter totalt: ca 900


  • Projektet
  • Bank
  • Apotek
  • Matbutik
  • Skola

Expansiva Sundbyberg

Sundbyberg är Sveriges minsta kommun till ytan, men det är också den kommun som ökar mest befolkningsmässigt. Här finns alla möjligheter att leva ett gott liv, både i Sundbyberg och i närliggande områden.

Vårt projekt i Sundbyberg har ett strategiskt bra läge. Här bor du nära de expansiva områdena Stora Ursvik och Järvastaden. Även Arenastaden, med flera evenemang, och det nya shoppingcentret Mall of Scandinavia, som öppnade i slutet av 2015, finns inom gångavstånd. I det närliggande Hallonbergen centrum finns flera butiker och servicefunktioner.

För den som vill njuta av naturen finns det flera vackra och populära stråk i närheten, exempelvis Ursvik, Lötsjön och Råstasjön.

Från Hallonbergens tunnelbanestation är det bara 300 meter till vårt projekt. Från stationen når du T-centralen på 12 minuter och Kista galleria på 4 minuter. Det finns också flera bussförbindelser i närheten. Om du åker bil är den enkelt att ta sig hit via E4:an och E18.