Visionsbilder - avvikelser kan förekomma.

Interiör

Lägenheterna har genomgående ekparkett (3-stav) och målade väggar i en ljus varmgrå kulör, i hallen ligger det grå klinker. Badrummen är helkaklade i vitt och även här ligger det grå klinker. Badrummen är utrustade med tvättmaskin/torktumlare alt. kombimaskin.

De naturvita köken är från Marbodal har rostfria handtag. Vitvarorna är i rostfritt utförande och alla lägenheter har diskmaskin. Stänkskyddet är i vitt kakel och bänkskivan i grå laminat. Kvarter 1 (närmast Nynäsvägen) har en kombinerad diskbänk och diskho i rostfritt stål. Kvarter 2 (närmast Rudanskolan) har en diskho i rostfritt stål som är underlimmad.

Några av lägenheterna har ett ljusare inredningskoncept med askparkett (istället för ek) och vita väggar (istället för gråa).

Snabbfakta

Byggstart: 2018
Inflytt: Påbörjas hösten 2020
Arkitekt: Semrén & Månsson
Antal lägenheter: 285 lägenheter (268 vanliga hyresrätter och 17 delningslägenheter)
Rökfritt boende: Ja
Lägenhetsstorlekar: 1-4 rok
Antal våningar: 4-9
Balkong/Uteplats: Ja, alla lägenheter har balkong eller uteplats
Hiss: Ja
Garage: Ja
Laddplats för elbil: 12 st laddplatser i garaget
Cykelparkering: Ja
Tvättstuga: Nej, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten
El: Ingår inte i hyran
Varm- & kallvatten: Ingår inte i hyran
Kommunikationer: Projektet ligger ca 750 meter från Handens pendeltågsstation och ca 1000 meter från Haninge Centrum.
Uthyrning: Hälften av de vanliga lägenheterna hyrs ut via vår bostadskö och resterande via Stockholms Bostadsförmedling. I ett av trapphusen blir det 18 delningslägenheter för cirka 100 hyresgäster, dessa hyrs ut till Stockholmsbaserade Colive AB.

Närområdet

Haninge, söder om Stockholm, är en av de största kommunerna i Stockholms län. Tre fjärdedelar av kommunens yta är vatten och gröna öar, men Haninge är mycket mer än bara skärgård.

Service och butiker
På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Kommunikationer
Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är bussterminalen och pendeltågstationen i Handen.

Fritid och rekreation
I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgården och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett nybyggt kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med 5,5 mil vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda våra hyresgäster ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö, därför har vi infört rökförbud i alla våra nyproducerade hyresrätter

Du som flyttar in får skriva på ett tillägg till kontraktet som innebär att medverka till ett rökfritt boende. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer