Snabbfakta

Fullt utvecklat kommer Kallebäcks Terrasser att omfatta ca 1 800 nya lägenheter samt lokaler för kontor, butiker, restauranger, skola och förskola mm på cirka 20 000 kvadratmeter. De första lägenheterna ska stå färdiga till stadens 400-års jubileum 2021.

Kv 10
Byggstart:
 Q3 2020
Inflytt: Q3 2022
Upplåtelseform: Hyresrätter
Antal lägenheter:
 73 hyresrätter och 12 delningslägenheter
Lägenhetsstorlek: 1-4 rum och kök
Lägenhetsfördelning:
1 rok - 19 st
2 rok - 26 st
2,5 rok - 1 st
3 rok - 24 st
3,5 rok - 1 st
4 rok – 2 st
Interiör: Samtliga rum har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummen har kakel och klinker och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. I köket finns diskmaskin och micro.
El: Ingår inte i hyran
Varm- och kallvatten: 
Ingår inte i hyran
Tvättmaskin och torktumlare:
Ingår i alla lägenheter.
Förråd: I källare
Balkong/uteplats: De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats
Parkering: 30 platser i garage
Cykelparkering: Gott om cykelplatser i kvarteret
Rökfritt boende: Ja
Arkitekt:
 Liljewall Arkitekter
Uthyrning: Lägenheterna hyrs ut via Wallenstams bostadskö, registrera dig här. Förmedling påbörjas ca 6 mån innan inflyttning. Läs mer om våra krav och kriterier här. Colives delningslägenheter hyrs ut via Colive.


Vi bygger enligt Miljöbyggnad Silver.

I Kallebäcks Terrasser har vi tecknat ett mobilitetsavtal med Göteborgs Stad, läs här vad det innebär.

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö. Därför råder rökförbud i våra nyproducerade hyresrätter. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Området

Närheten till den intilliggande skogen och dess lummiga bergsnatur gör det lugnt och trivsamt att bo här. Med gångavstånd till den kommande skolverksamheten och med kollektivtrafik till city gör det enkelt att välja Kallebäcks Terrasser. Granne med Kv. Utsikten kommer du att finna Terrassparken. Här har man nära till busshållplatsen och bor granne med Terrassparken.

I Kallebäck trivs man. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs populäraste naturområden Delsjön. Ett unikt naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår, badplatser och golfbana. Precis intill angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. I Kallebäcks Terrasser har man allt man behöver.

Vill du veta mer om Kallebäcks Terrasser?

Besök gärna www.kallebacksterrasser.se för mer information.

Du hittar också Kallebäcks Terrasser på Facebook och på Instagram under @kallebacksterrasser