Det här är Kallebäcks Terrasser

Med naturen runt hörnet och city inom cykelavstånd ska Kallebäcks Terrasser bli ett levande område. Fullt utvecklat kommer Kallebäcks Terrasser att omfatta ca 1 800 nya lägenheter samt lokaler för kontor, butiker, restauranger, skola och förskola mm på cirka 20 000 kvadratmeter. De första lägenheterna ska stå färdiga till stadens 400-års jubileum 2021.

I Kallebäck trivs man. Precis intill angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs populäraste naturområden Delsjön. I området finns också möjlighet att njuta av solen i Terrassparken eller springa av energi på berget.

Området är en byggarbetsplats och planeras vara fullt utbyggt år 2027. Det innebär att du som bor här kan komma att störas av ljud och mycket transporter periodvis. Vi skickar kontinuerligt ut information om pågående arbeten till dig som bor i området.

Lägenheterna

Inne i lägenheterna ligger det grått klinker i hallen. Övriga rum har det ekparkett och väggarna är målade i en ljusgrå kulör. Köket är vitt med rostfria vitvaror. Alla lägenheter är utrustade med induktionshäll, diskmaskin och micro. Badrummen är helkaklade och har tvättmaskin och torktumlare.

Snabbfakta

Byggstart: Q3 2020
Inflytt: Q3 2022
Upplåtelseform: Hyresrätter
Antal lägenheter:
 73 hyresrätter och 12 delningslägenheter
Lägenhetsstorlek: 1-4 rum och kök
Lägenhetsfördelning:
1 rok - 19 st
2 rok - 26 st
2,5 rok - 1 st
3 rok - 24 st
3,5 rok - 1 st
4 rok – 2 st
Hiss: Ja
El: 
Ingår inte i hyran
Varm- och kallvatten: 
Ingår inte i hyran
Tvättmaskin och torktumlare:
Ingår i alla lägenheter.
Förråd: I källare
Balkong/uteplats: De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats
Parkering: 30 platser i garage
Cykelparkering: Gott om cykelplatser i kvarteret
Rökfritt boende: Ja
Arkitekt:
 Liljewall Arkitekter
Uthyrning: Lägenheterna hyrs ut via Wallenstams bostadskö, registrera dig här. Förmedling påbörjas ca 6-8 mån innan inflyttning. Läs mer om våra krav och kriterier här. Colives delningslägenheter hyrs ut via Colive.

I Kallebäcks Terrasser har vi tecknat ett mobilitetsavtal med Göteborgs Stad, läs här vad det innebär.


Vi bygger enligt Miljöbyggnad Silver.

Bo hos Wallenstam

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och bo länge hos oss. Därför försöker vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska trivas hos oss, både inne i din lägenhet och i närområdet. Vi erbjuder bland annat:
- Kundservice
- Mina sidor
- App
- Rökfritt boende

Läs mer

Vill du veta mer om Kallebäcks Terrasser?

Besök gärna www.kallebacksterrasser.se eller följ oss i sociala medier, på Facebook och på Instagram under @kallebacksterrasser