Interiör

Samtliga rum har ekparkett och målade väggar i vitt. Klinker i hallen och vita innerdörrar.
Badrum - Kakel och klinker. Handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.
Kök - Diskmaskin och förberett för micro.

Digital visning

Med anledning av coronaviruset vill vi göra vårt för att minska risken för spridning. Därför har vi beslutat att inte ha några vanliga visningar av våra lägenheter, utan visa dem digitalt här på vår hemsida.

Här hittar du planritningar för alla lägenheter i etapp 1 samt en digital visning av en lägenhet, huset och delar av omgivningen.

Till dig i vår bostadskö
Du som går vidare i vår uthyrningsprocess kommer att få ett nytt mejl från oss med länk till visningsfilmen där du ombeds att ”Tacka ja” till visningen för att fortsätta processen.

Om du har tillräckligt med kötid kommer du få möjlighet att rangordna de lägenheter du är intresserad av. Rangordningen görs sedan på Mina Sidor.

I det fall att din kötid inte räcker till för att gå vidare i uthyrningsprocessen kommer du att bli meddelad per mejl.

Har du frågor, är du välkommen att maila oss på godhemsbacke.uthyrning@wallenstam.se

Besök Mina sidor

Tre huskroppar placeras ut på den kuperade tomten. Med färg och form bryter vi upp dessa huskroppar i flertalet mindre som klättrar upp längs bergskanten. Denna uppdelning, färgsättning och takvinklar är inspirerade av de anslutande landshövdingehusen i norr. Lägenheterna är planerade med sovdelar mot den mörkare bergssidan medan vistelserum och kök har stora fönsterpartier som vetter ut från bergssluttningen. Stor omsorg har lagts vid husens entréer och trapphus som kommer lysa välkomnande över närområdet om kvällen.

— Gustav Zackrisson, Arkitekt SAR/MSA | Krook & Tjäder

Snabbfakta

Byggstart: Vintern 2018
Inflytt: 
Etapp 1 - Inflyttad (77 lgh)
Etapp 2 - hösten 2021 (61 lgh)
Arkitekt: Krook & Tjäder
Upplåtelseform:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
138 hyresrätter
Lägenhetsstorlek: 1-2 rok
Lägenhetsfördelning:

1 rok - 19 st (27-34 kvm)
1,5 rok - 31 st (39-44 kvm)
2 rok - 88 st (44-55 kvm)
Rökfritt boende: Ja
Balkong/uteplats: Vissa lägenheter har uteplats.
Tvättmaskin och torktumlare: Ingår i alla lägenheter.
Förråd: Ja
Cykelparkering: Ja
Värme: ingår i hyran
Varm- & kallvatten: 
Ingår inte i hyran.
Bredband/telefoni:
Comhem och Telenor
El:
 Ingår inte i hyran.
Uthyrning:
 Lägenheterna hyrs ut via Wallenstams bostadskö, registrera dig här. Förmedling påbörjas ca 6 mån innan inflyttning. Läs mer om våra krav och kriterier här.

Vi bygger enligt Miljöbyggnad Silver.

Godhems Backe

Godhems backe ligger centralt i Majorna med närhet till både service och kommunikationer. Ett perfekt läge för dig som vill ta dig fram med cykel då det finns cykelbanor hela vägen in till city. Vill du ha nära till grönområden finns Slottsskogen en bit bort. Här finns stora gräsytor för picknick och många promenadvägar för motion. Parken är en mötesplats året runt med lekplatser, olika aktivitetsytor och en av Sveriges äldsta djurparker.

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda våra hyresgäster ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö, därför har vi infört rökförbud i alla våra nyproducerade hyresrätter

Du som flyttar in får skriva på ett tillägg till kontraktet som innebär att medverka till ett rökfritt boende. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

LÄS MER