Visionsbilder - avvikelser kan förekomma.

Interiör

Lägenheterna har genomgående ekparkett (3-stav) och målade väggar i en ljus grå kulör, i hallen ligger det grå klinker. Fönsterbänkarna är i natursten. Badrummen är helkaklade i vitt och även här ligger det grå klinker. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. De vita köken har rostfria handtag. Vitvarorna är i rostfritt utförande och alla lägenheter har diskmaskin. Stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i grå laminat.

Snabbfakta

Prel. inflyttning: 2020
Arkitekt: Sjögren Arkitekter
Antal lägenheter: 221 hyresrätter
Rökfritt boende: Ja
Storlek: 1-4 rok
Antal våningar: 5-6 våningar
Hiss: Ja
Balkong: De flesta lägenheterna har balkong
Tvättstuga: Nej, tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin finns i lägenheten
Varm- & kallvatten: Ingår inte i hyran
El: Ingår inte i hyran
Cykelparkering: Ja
Garage: Ja, delar garage med Wallenstams projekt Terrassen Elva
Laddplats för elbil: 6 st laddplatser i garage som delas med Wallenstams projekt Terrassen Elva
Laddplats för elbil: 6 st laddplatser i garaget
Uthyrning: Hälften hyrs ut via vår bostadskö och resterande via Stockholms Bostadsförmedlning.

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda våra hyresgäster ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö, därför har vi infört rökförbud i alla våra nyproducerade hyresrätter

Du som flyttar in får skriva på ett tillägg till kontraktet som innebär att medverka till ett rökfritt boende. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Tyresö

I Tyresö finns natur, kultur och storstad på bekvämt avstånd. Här finns gott om historia och en fantastisk skärgård att utforska.

Service och butiker
Tyresö centrum byggdes på 60-talet och under 90-talet tog man beslutet att glasa in området för att skapa en inomhusgalleria. Här får du en trevlig shoppingupplevelse med omkring 65 butiker och restauranger. Här finns också all service du kan tänkas behöva.

Kommunikationer
Du tar dig enklast till Tyresö via buss från Gullmarsplan, vilket tar ungefär 20 minuter. Under rusningstrafik kan du åka direktbuss från Tyresö in till Stockholm city på ca en halvtimme.

Fritid och rekreation
Tyresö har en vacker och omväxlande miljö som lockar till bad, fiske, båtliv, vandring, cykelturer och svampplockning. Här finns halva Tyresta nationalpark och större delen av Tyresta naturreservat. Ett annat populärt utflyktsmål, huvudsakligen på sommaren, är Tyresö slottspark.