EN

Dagsprogram

12:00 Premiäröppning av Victoriagården
 
12:00-16:00 Vinn en elcykel!
 
12:15 Invigningsceremoni
 
12:30 Livemusik med I'm Kingfisher
 
13:00-15:00 Livepod med Kentuckyseven - Victoria Sessions
 
12:00-16:00 Vi bjuder på fika hela dagen

On air-Kvarteret Victoria

Wallenstam och våra hyresgäster i Kvarter Victoria arbetar intensivt med skapandet av upplevelser i området. Allt för att stärka vår innerstad. Tillsammans.
Live Podden, KentuckySeven - Victoria Sessions, med premiär den 11 maj är en av satsningarna. Nu släpper vi på nytt innehåll i traditionell butik där Magnus och Jonas utlovar spännande Göteborgsrelaterade teman på bland annat kläder, musik och kultur.

Killar, varmt välkomna till vår lokal i Victoriapassagen! Kör så det ryker.

Lyssna live på podden mixlr.com/kentuckyseven

I'm Kingfisher LIVE!

Hymn, Sonic och utländsk musikpress hyllar honom som Sveriges främste singer/songwriter. Kom och upptäck I'm Kingfisher innan resten av världen gör det. Live 12.30 när Victoriagården öppnar 11 maj.

Jinx Dynasty slår upp portarna

Jinx foodtruck utökar och öppnar sin första restaurang - Jinx Dynasty - med influenser från hela världen. Salt, sött, syrligt, krispigt och beroendeframkallande. 

Morris Stockholm flyttar in i kvarteret

Nytt i kvarteret, nytt i göteborg. Morris flyttar in i Victoriagården och serverar klassiskt europeiskt med en twist.

Kasja Cramer på besök

Kajsa Cramer gör ett tillfälligt gästspel på Victoriagården och har en passion för hantverk med enkel, genuin och hållbar design. Det skall synas att händer har rört och format varje produkt vilket gör dem unika. Det delikata och poetiska uttrycket kombineras med funktion och gör din vardag vackrare.