EN

Snabbfakta

Antal lägenheter

Ca 210 hyresrätter

Arkitekt

Erik Giudice Architects

Om Vistaberg

Vistaberg ligger i Huddinge söder om Stockholm. Vista skogshöjd, där vi planerar att bygga, är den sista etappen av utbyggnaden av Vistaberg. Kommunen har tagit fram ett program för området där ca 300-400 nya bostäder och en förskola/skola föreslås att byggas. Bostäderna kommer att byggas som flerbostadshus, radhus och parhus och vara i blandade upplåtelseformer. Vista Skogshöjd är idag obebyggt och består av flera höjder och en dalgång med skog. Vista Skogshöjd är ett naturligt rekreationsområde för boende i närheten. Här bor du med naturen runt knuten.

Läs mer här.

 

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö. Därför råder rökförbud i våra nyproducerade hyresrätter. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Söka bostad hos Wallenstam

Vistaberg är ett av flera projekt som förmedlas via vår bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka bostad hos oss.

Se även våra köregler och kriterier.

TILL BOSTADSKÖN
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö väljer på Mina Sidor vilken stad och vilka områden du vill bo i. När ett projekt är klart för uthyrningen skickar vi ett mejl till de som valt området som projektet ligger i. Därefter kan du som är intresserad av projektet göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har längst kötid får ett mejl med information om visning och rangordning. Du rangordnar de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor. Tänk på att du måste rangordna för att gå vidare i uthyrningsprocessen.

  På visningssidan hittar du projektets lägenhetslista.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med kötid får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

  Du har rätt att tacka nej till lägenhetserbjudanden tre gånger under ett års tid. Tackar du nej fler gånger kan du inte söka boende hos oss under sex månader

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest ködagar.

   

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.

;