EN

Kontakta oss

Malin Kernby

Kontaktperson malin.kernby@wallenstam.se

Fotografering från visningslägenhet - avvikelser kan förekomma.

Snabbfakta

Företagslägenheterna kan hyras omöblerade eller möblerade.
företagslägenheter har tvättmaskin och torktumlare.
Alla företagslägenheter får balkong eller uteplats.
Företagslägenheterna har tillgång till en gemensam takterrass.
Hiss finns.
Husen har upp till 10 våningar.
Det finns garage där en del av platserna är laddplatser.
Det finns också cykelparkeringar och förråd.
Boendet är rökfritt.
Utegym byggs i området.

Företagslägenheterna hyrs ut genom blockavtal, d.v.s. kontrakt skrivs på minst tre lägenheter per företag.

Företagslägenheterna hyrs ej ut till privatpersoner.

En del av ett helt nytt område

Umami Park

Här i Hallonbergen (Sundbyberg) bygger vi ca 800 lägenheter, ca 10 000 kvm för restauranger, butiker och annan service och ca 13 500 kvm kontor där människor ska trivas, mötas och jobba i ett attraktivt område där stadens puls kombineras med naturens lugn.
Läs mer

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö. Därför råder rökförbud i våra nyproducerade hyresrätter. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Expansiva Sundbyberg

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana.

Service och butiker
Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service.

Kommunikationer
Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park. Solna och Kista ligger bara några minuter bort. Bromma flygplats nås på knappt 30 min med buss och Arlanda nås på ca 40 min med buss alternativt tunnelbana och tåg.

Fritid och rekreation
I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Umami Park blir en del av utvecklingsområdet Hallonbergen + Ör, som du kan läsa mer om här.