EN

Snabbfakta

Antal lägenheter

Ca 173

Arkitekt

Brunnberg & Forshed

Antal byggnader

2 huskroppar med gemensamt garage

Byggstart

2021

Kommersiell yta

Ca 2 000 kvm

Antal lokaler

9 st

Parkering

Om området

10 minuter från hektiska Slussen finner du lugnet i Nacka. Här finns något för alla - familjevänliga bostadsområden, naturreservat, närhet till vatten och ett populärt shoppingcenter i Nacka Forum.

Buss

150 m

Nacka forum

150 m

Tunnelbana

Under byggnation

Service och butiker
I Nacka Forum finns allt från lokala butikskoncept till internationella kedjor och utbudet sträcker sig från heminredning till mode. Självklart finns här också bankkontor, bibliotek och mäklarkontor. Nacka Forum fokuserar också på konceptet HLTH [Health] som gör att det finns ett brett utbud av hälsa, vård och wellness i området. Oavsett om du är på jakt efter en kiropraktor, BVC, Vårdcentral eller fotvård finns här något för dig.

Kommunikationer
Nacka är bara ca 10 minuter med buss från Slussen och under 202 påbörjades arbetet med att bygga ut den blå linjen av tunnelbanan till Nacka. Nya stationer planeras i bland annat Sickla, Nacka forum och Järla. Byggtiden är 10 år och trafiktstart planeras till 2030.

Fritid och rekreation
I Nacka kommun är det alltid nära till naturen. Här finns hela 13 naturreservat, några av dem är Nackareservatet, Nyckelvikens reservat och Erstavik naturområde. I Nackareservatet finns också det populära området Hellasgården med terrängspår, utegym, badplats, bastu, restaurang, bangolf, fotbollsgolf, båtuthyrning och mycket mer.

Söka hyresrätt hos Wallenstam

Nya Gatan är ett av flera projekt vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka bostad hos oss. 

Se även våra köregler och kriterier.

TILL BOSTADSKÖN
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö får under Mina Sidor välja vilken stad och vilka områden du är intresserad av. När ett projekt är klart för uthyrning skickar vi ut ett mejl till dem som valt det område som projektet ligger i. Är du intresserad av det projektet får du anmäla ditt intresse på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har längst kötid får ett mejl med information om digital visning och rangordning. På visningssidan finns även projektets lägenhetslista. Du får sedan rangordna de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med kötid får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest ködagar.

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.

Bo hos Wallenstam

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och bo länge hos oss. Därför försöker vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska trivas hos oss, både inne i din lägenhet och i närområdet. Vi erbjuder bland annat:
- Kundservice
- Mina sidor
- App

Läs mer