EN

Snabbfakta

Antal lägenheter

Ca 160 hyresrätter

Arkitekt

Vera Arkitekter

Om Huddinge

Några hundra meter från Huddinge centrum ligger Kvarnbergsplan. Härifrån har du närhet till mycket, restauranger, butiker, kommunikation och ett fantastiskt naturreservat med både utomhusgym, promenader och badplats.

I själva Huddinge centrum finns cafeér, biograf, apotek, klädbutiker, mataffär, Systembolag m.m. Kvarnbergsplan är en perfekt mix av naturliv och stadsliv, vilket gör det till en unik plats att bo på.

Läs mer om Huddinge här.

 

Söka hyresrätt hos Wallenstam

Kvarnbergsplan är ett av flera projekt som vi förmedlar via vår bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka bostad hos oss.

Se även våra köregler och kriterier.

TILL BOSTADSKÖN
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö får under Mina Sidor välja vilken stad och vilka områden du är intresserad av. När ett projekt är klart för uthyrning skickar vi ut ett mejl till dem som valt det område som projektet ligger i. Är du intresserad av det projektet får du anmäla ditt intresse på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har längst kötid får ett mejl med information om digital visning och rangordning. På visningssidan finns även projektets lägenhetslista. Du får sedan rangordna de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med kötid får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest ködagar.

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.