EN

Snabbfakta

Antal lägenheter

Ca 400

Kommersiell yta

Ca 7 000 kvm

Arkitekt

Semrén & Månsson

Ett skönt liv på Ekerö

Ekerös vackra omgivningar och befintliga utbud skapar stora möjligheter att utveckla området till en än mer attraktiv och dynamisk blandstad för både människor och företag.

På Ekerö finns det gott om möjligheter till en aktiv fritid, man kan bland annat åka skidor i Ekebyhovsbacken, rida, paddla kajak, spela golf eller promenera i parken runt Ekebyhovs slott.

Förutom ca 400 bostäder kommer vi tillföra ca 7 000 kvm yta för handel och på så sätt bidra till att utveckla Ekerö centrum och skapa ett än mer attraktivt område.
Tillsammans med SL kommer också en ny bussterminallösning tas fram. Terminalen kommer att gränsa till de nya husen och de planerade butikerna.

Följ kommunens arbete här. Se länk till Ekerö kommuns webbplats.

Läs mer om Ekerö här.

Söka hyresrätt hos Wallenstam

De kommande hyresrätterna i Ekerö Centrum förmedlas via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka bostad hos oss. 

Se även våra köregler och kriterier.

TILL BOSTADSKÖN
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö väljer på Mina Sidor vilken stad och vilka områden du vill bo i. När ett projekt är klart för uthyrningen skickar vi ett mejl till de som valt området som projektet ligger i. Därefter kan du som är intresserad av projektet göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har längst kötid får ett mejl med information om visning och rangordning. Du rangordnar de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor. Tänk på att du måste rangordna för att gå vidare i uthyrningsprocessen.

  På visningssidan hittar du projektets lägenhetslista.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med kötid får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

  Du har rätt att tacka nej till lägenhetserbjudanden tre gånger under ett års tid. Tackar du nej fler gånger kan du inte söka boende hos oss under sex månader

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest ködagar.

   

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.

;