EN

Snabbfakta

Byggstart

2020

Antal lägenheter

84 st

Lägenhetsstorlekar

1-3 rok

Lägenhetsfördelning

1:or (48 st), 2:or (27 st), 3:or (9 st)

Arkitekt

Sandell Sandberg

Takterrass och innergård

Garage

Cykelparkering

Cykelrum & cykelställ på innergården.

Cykelrum och bra förbindelser

Under innergården bygger vi ett garage för boende i huset och cykelplatser kommer finnas i cykelrum samt på innergården. Cykelrummen kommer att utrustas med utrymme och verktyg för att kunna serva/underhålla sin cykel.

I bottenvåningen planerar vi för en lokal på 202 kvm som passar som kontor eller för enklare vård som naprapat eller rehab. Huset ligger nära tunnelbanan och du tar dig in till T-Centralen på ca 18 minuter. Det finns också goda bussförbindelser till Älvsjö varifrån pendeltåget går. Högdalen centrum når du på ca 15 minuters promenad och det finns flera trevliga grönområden i närheten.

Läs om projektet på Stockholm Stads hemsida.

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö. Därför råder rökförbud i våra nyproducerade hyresrätter. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Om Bandhagen

Tunnelbana

18 minuter till T-centralen

Butiker & mataffär

Vårdcentral

Skola & förskola

18 minuter från T-Centralen finner du Bandhagen Centrum, ett tidstypiskt 50-talscentrum med små och lokala butiker, restauranger och caféer. Här finns både gym, simhall och flera naturnära motionsspår för dig som tycker om att röra på dig.