EN

Tjänsten

I rollen som Uthyrare Handel kommer du arbeta i ett team med uthyrare som har stans största och bredaste kommersiella kompetens. Vi erbjuder en kul och hållbar arbetsmiljö med engagerade kollegor. Vi letar efter en erfaren, utvecklingsorienterad och prestigelös person som drivs av att skapa värden genom att arbeta dels självständigt och dels i team.

Arbetsuppgifterna är varierade och omfattar bland annat:

  • Uppsökande uthyrning av kommersiella lokaler inom Wallenstams bestånd. Huvudfokusområde Handel.
  • Delta i utvecklingsarbetet av Wallenstams fastigheter och lokaler för att skapa bästa möjliga förutsättningar för långsiktiga och lönsamma kundrelationer.
  • Skapa och underhålla sitt affärsnätverk genom att ex. medverka i nätverksträffar, event och mäklarträffar samt ta personlig kontakt med människor, företag och organisationer som kan ge möjlighet till framtida affärer.
  • Samarbete med olika medarbetare såsom kundansvariga och projektledare samt inom avdelningarna ekonomi, marknad och juridik.

I denna roll kommer man också medverka för att skapa attraktiva områden, med en mix av verksamheter, inspirerande miljö, god service och lockande marknadsföring. Här arbetar man tight med Förvaltning, Marknadsavdelningen och Projektavdelningen och bidrar framförallt med kompetens inom handelsfrågor.

Du kommer att ingå i gruppen Kund Kommersiellt tillsammans med fjorton kollegor och vi sätter extra stort värde på att du är en god lagspelare och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Din spetskompetens i det befintliga teamet kommer att bli just retail/handel. Tjänsten avser heltid med tillträde under hösten. 

Självgående, erfaren och engagerad medarbetare

För att lyckas i rollen är du som person självgående och tar egna initiativ till nya kontakter. Du har ett stort, relevant kontaktnät som du har en god förmåga att upprätthålla och bibehålla. Samtidigt drivs du av att vilja växa genom nyfikenhet och ditt driv. Du har flera års erfarenhet inom etablering av butiker och andra bottenplansverksamheter. Du har arbetat med kommersiell uthyrning av lokaler tidigare.

För att trivas hos oss tror vi att du även är noggrann, prestigelös och ansvarstagande. Du känner stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du trivs med att arbeta i högt tempo, har stort kundfokus och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du är en van datoranvändare samt har förmåga att uttrycka dig väl såväl muntligt som skriftligt.

Utveckling, respekt och engagemang

Vi erbjuder en arbetsplats med positivt arbetsklimat där utveckling, respekt och engagemang är viktiga kärnvärden i vår värdegrund. Vi har ett centralt beläget kontor i Göteborg, där ungefär 180 kollegor skapar en familjär gemenskap i våra fina lokaler. Vi har även ett kontor i Stockholm, där ytterligare 80 kollegor arbetar.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss på rekrytering@wallenstam.se, så svarar vi dig så snart vi kan!

Välkommen med din ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 3 okt 2021. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Mejla till rekrytering@wallenstam.se.

Wallenstams rekryteringsprocess grundas i vår riktlinje för jämställdhet och mångfald. Val av kandidat kan i slutändan komma att påverkas av den aktuella gruppens tidigare sammansättning. Våra lediga tjänster annonseras även internt för att värna om intern utveckling.

Välkommen med din ansökan!