EN

Tjänsten

I rollen som säkerhetssamordnare arbetar du brett inom vårt säkerhet- och trygghetsarbete. Det ingår både operativt arbete ute i våra fastigheter samt att tillsammans med kollegor utveckla strategiska lösningar så att våra hyresgäster känner sig trygga och säkra i våra fastigheter. Du samverkar såväl internt med olika roller inom företaget som externt myndigheter, samarbetspartners och hyresgäster.

Arbetsuppgifterna är varierade och omfattar i huvudsak nedan områden:

  • Säkerhet och trygghet i våra fastigheter
  • Incidenthantering
  • Brandskydd
  • Krishantering

Du kommer att ingå under vår säkerhetsavdelning som tillsammans har en bred kompetens, härlig sammanhållning och en enastående lösningsorientering. Tjänsten är stationerad i Stockholm, där du kommer sitta tillsammans med en annan kollega. Resterande fyra kollegor finns i Göteborg. Vi sätter extra stort värde på att du är en god lagspelare och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt.

En lösningsorienterad och engagerad medarbetare

Vi söker dig som har körkort, gymnasiekompetens, är strukturerad och har några års arbetslivserfarenhet från att ha jobbat med säkerhetsfrågor. Har du erfarenhet från att ha jobbat med trygghetsfrågor och säkerhet är det meriterande. Du är en van datoranvändare samt har goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

För att trivas hos oss tror vi att du är självständig, noggrann, och ansvarstagande. Du känner stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du kan lätt se lösningar i svårigheter som uppstår.

Utveckling, respekt och engagemang

Vi erbjuder en arbetsplats med positivt arbetsklimat där utveckling, respekt och engagemang är viktiga kärnvärden i vår värdegrund. Vi har centralt belägna kontor i Stockholm och Göteborg. Tjänsten är placerad i Stockholm där Region Stockholm har sitt kontor på Birger Jarlsgatan 64. Visstid kan förkomma på kväll och helger.

Vill du veta mer?

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekrytering@wallenstam.se.

Välkommen med din ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 30 november. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Mejla din ansökan till rekrytering@wallenstam.se

Wallenstams rekryteringsprocess grundas i vår riktlinje för jämställdhet och mångfald. Val av kandidat kan i slutändan komma att påverkas av den aktuella gruppens tidigare sammansättning. Våra lediga tjänster annonseras även internt för att värna om intern utveckling.

Välkommen med din ansökan!