EN

Vår verksamhet

Vi har nu fullt fokus på att hålla igång den löpande verksamheten med förvaltning och vår nyproduktion av bostäder under de speciella omständigheter som råder. En stor del av vårt arbete innebär intensiva dialoger med våra lokalhyresgäster som drabbats av effekterna av coronaviruset.

Inom ramen för gällande rekommendationer mot smittspridning arbetar vi hårt för att hålla igång vår nyproduktion. Detta för att orsaka så lite skada som möjligt för blivande bostadshyresgäster, byggbolag, leverantörer och anställda m fl.

För dig som bor hos oss

Har du eller någon i ditt hushåll minsta sjukdomssymptom omboka eventuellt inbokade tider med fastighetsskötare, samarbetspartners eller Wallenstams personal.

Stanna hemma om du är sjuk och undvik att vistas i gemensamma utrymmen i fastigheten i så stor utsträckning som möjligt, till dess att du blivit frisk och har varit symptomfri i två dagar. Hembesök kan bidra till smittspridning, vänta därför med felanmälningar som inte är akuta. Tänk också på att hålla avstånd och att vara noga med handhygienen.

För dig som hyr lokal av oss

Vi uppmanar dig som hyresgäst att om du eller någon på din arbetsplats har minsta sjukdomssymptom ombokar eventuellt inbokade tider med fastighetsskötare, samarbetspartners eller Wallenstams personal.

Det här innebär att vi kommer att synas lite mindre ute i huset och vara restriktiva med personliga möten, men vi kan säkert tillsammans hitta lösningar med digitala verktyg, telefon och mejl.

Tänk på att vara noga med att hålla avstånd och var noga med handhygienen.

Är du hyresgäst hos oss och har frågor kan du naturligtvis alltid vända dig till er kontaktperson. Vi har också en fantastisk Kundservice som hjälper de dig att komma i kontakt med rätt person i bolaget. Självklart gör vi vårt bästa för att hantera denna speciella situation vi alla befinner oss i.

Mer information för dig som hyresgäst hittar du på länken nedan.


Tillsammans kan vi alla bidra – tack för ditt samarbete!

Ytterligare information

  • För ytterligare information och vanliga frågor kopplat till coronaviruset och vår verksamhet, klicka här

  • Information om coronaviruset på olika språk, klicka här

  • Information about the new corona virus in different languages, click here

  • Samlad information kring tillgänglig hjälp i olika kommuner, klicka här