Här kommer en hälsning till dig från Joshua Radin!

Singer-songwritern Joshua Radins musikaliska karriär började 2004. Hans första sång, "Winter", dök upp på sitt debutalbum We Were Here. Sedan dess har Joshua turnerat i USA, Storbritannien och Europa. Under sin karriär har han delat scener med artister som Sheryl Crow, Tori Amos, The Script och många fler.

Joshua Radin blev en favorit för den amerikanska TV-värden Ellen DeGeneres och han har sjungit live i flera av hennes program. Hans sånger hörs också i flertalet serier, bland Scrubs, Grey’s Anatomy och American Idol. Tack till Daga med Vänner för fin hälsning!

Caroline Giertz vernissage

Caroline Giertz är journalist, författare och programledare. Under dessa coronatider har hon börjat med något helt nytt och kan nu även titulera sig som konstnär!

Här kommer ett litet into till Carolines vernissage som äger rum hos Daga med Vänner den 6 september kl. 15-18. Adress Husarviksgatan 16 A i Norra Djurgårdsstaden.

Där kommer du kunna ta del av Carolines härliga konstverk. Vernissagen följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande Covid-19. Hjärtligt välkomna!

Njut av yoga i sommar

Vi har nu glädjen att kunna bjuda dig som hyresgäst på en härlig yogafilm med fantastiska Sofie Kraft! Sofia har arbetat som Yogalärare i många år och arrangerar även retreatresor i härliga miljöer både utomlands och i Sverige. Mer information om det hittar du på retreatet.se. Detta yogapass är 30 minuter (på engelska) och är anpassad även till nybörjare. Alla kan hänga med!

Hoppas du uppskattar denna yogafilm som är den tredje filmen i samarbete med våra hyresgäster Daga med Vänner. Fler inspirationsfilmer kommer framöver. Tack till Sofie och Daga med Vänner för inspiration!

Träningstips

Gillar du att träna och önskar lite inspiration? Här kommer en träningsfilm som vi hoppas kan göra dig både svettig och energisk! Häng med tränaren Ubaldo Nino från Burnit.se när han under 8,5 minut guidar på en genomkörare för hela kroppen som du kan utföra i hemmet eller utomhus helt utan redskap.

Odlingstips

Sommarfin balkong!

Under denna speciella tid blir era balkonger kanske än viktigare än någonsin.

Mathias, till vardags Vvd Assistent på Wallenstam, har ett brinnande intresse för växter och bjuder här på en liten film (se nedan) om hur du kan ge din balkong nytt liv.

För att du ska veta vad som trivs bäst var har Mathias även gjort en lista med all nödvändig information du kan behöva inför planering och inköp. Klicka här

Tänk även på detta när du planterar på din balkong:

  • Eventuella balkonglådor måste vara placerade på insidan balkongräcket.

  • Vattna försiktigt så det inte rinner ner vatten till grannen under.

  • Använd gärna kruka med hål i botten och placera på ett fat som du vattnar på. Då undviker du att övervattna blommorna.