EN
Planritning

Torgny Segerstedts Allé 92 B

43 ㎡ Butikslokal med ett toppenläge nära nya torget i Rosendal!

I ett av Rosendals mest centrala lägen på Torgny Segerstedts allé och nära det nya torget Rosendals torg ligger denna lokal i markplan om 43 kvm. Lokalen är en hörnlokal med stora fönster som ger ett generöst ljus. Lokalen har genomgående ljus och fräsch färgsättning och är rustad med ett pentry och en RWC. Förutom butikslokalen finns det tandläkare, restaurang och café i fastigheten. Allt eftersom Rosendal växer ökar utbudet av service runt om i stadsdelen och det här är ett perfekt läge på paradgatan! Rosendals Multihus håller på att färdigställas och kommer inrymma idrottshall, kultur och musikupplevelser med trygghetsfokus och beräknas stå klart under hösten 2024. Kollektivtrafiken går längs huvudstråket Torgny Segerstedts allé och 3 busslinjer stannar precis vid torget. Rosendal är en ny stadsdel i södra Uppsala som växer fram och i området kommer det finnas 5 000 bostäder när området är färdigbyggt. För mer information och visning, kontakta Claes Du Rietz, 018-60 60 02 eller mail claes.durietz@maklarhuset.se. Varmt välkommen!

Claes Du Rietz

Uthyrare

+4618606002

claes.durietz@maklarhuset.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Butik

Yta: 43 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Rosendal är ett område som är under utveckling, här kommer det bli en härlig mix av bostäder, handel, service, universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär och närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Dessa gröna och blå kvaliteter skapar en trivsam livsmiljö men de fyller även en funktion för att dagvattnet ska infiltreras och fördröjas på platsen. Ett större parkstråk kommer att skapa en länk mellan Stadsskogen och Kronparken, två skogspartier med höga rekreativa värden. Bra busskommunikation kommer att gå till centrum och cykelbanorna är väl planerade för.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer