EN
Planritning

Torgny Segerstedts Allé 78B

80 ㎡ Nyproducerad butikslokal i Rosendal

I entréplan på nyproduktionen Flanören finns totalt fem lokaler med entré mot Torgny Segerstedts allé och Rosendals torg. Tre av lokalerna är uthyrda och erbjuder vårdcentral, barnavårdscentral och öppen hälso- och sjukvård i huset. Denna ljusa lokal på 80 kvm har ett pentry med diskmaskin, kyl/frys, diskmaskin och en handikapp-WC. Lokalen passar utmärkt till butik/showroom. Rosendal är ett nytt bostadsområde beläget i ett naturskönt område i södra Uppsala. Torgny Segerstedts allé och Rosendals Torg är pulsådern där flertalet verksamheter växer fram. På Rosendals Torg byggs ett multihus med flera olika aktivitetslokaler. Bland annat kommer Uppsala kommuns kulturförvaltning öppna ett bibliotek i multihuset. Det är längs gatan Torgny Segerstedts Allé som spårvägen från Uppsala C till Bergsbrunna planeras. I övrigt finns goda kommunikationer med buss och pendlar du med bil når du E4:an på några minuter. Med tåg når du Arlanda på 17 min och Stockholm på 40 min. Inom kort påbörjas bygget av Rosendals skola som kommer att ligga i västra Rosendal. Skolan byggs för 750 elever från förskoleklass till nian och beräknas stå klar sommaren 2024.

Maya Carlqvist

Uthyrare

+46850894808

maya.carlqvist@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Butik

Yta: 80 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Rosendal är ett område som är under utveckling, här kommer det bli en härlig mix av bostäder, handel, service, universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär och närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Dessa gröna och blå kvaliteter skapar en trivsam livsmiljö men de fyller även en funktion för att dagvattnet ska infiltreras och fördröjas på platsen. Ett större parkstråk kommer att skapa en länk mellan Stadsskogen och Kronparken, två skogspartier med höga rekreativa värden. Bra busskommunikation kommer att gå till centrum och cykelbanorna är väl planerade för.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer