Råbyvägen 63 A

104 ㎡ Trevlig lokal som passar för för kontor/butik eller showroom

Ljus och trevlig kontor- eller butikslokal med stora fönsterpartier ut mot Råbyvägen. Lokalen är uppdelad i två plan, entréplan om ca 73 kvm innefattar butiksyta, pentry och RWC och en trappa ner finns en anslutande lageryta om ca 31 kvm (verksamhet kan ej bedrivas i kv, ytan får endast nyttjas som lager). Då lokalen tidigare varit uthyrd till frisörsalong passar det givetvis även bra att hyra den för det ändamålet eftersom det redan är förberett för Vatten och avlopp för två schamponeringsstolar samt vatten- och el för tvättmaskin i RWC. Vänligen notera att lokalen inte lämpar sig för café, restaurang eller livsmedelsbutik. För mer information vänligen kontakta Karolina Josephson på tel 08-508 94 814 eller karolina.josephson@wallenstam.se.

Karolina Josephson

Ansvarig uthyrare

+46850894814

karolina.josephson@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Butik

Yta: 104 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Planritning

Om området

Gränby är en lummig stadsdel i norra Uppsala. I Gränbystaden erbjuds shopping, restauranger och caféer. I närområdet finns stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter och en 4H-gård. SERVICE OCH BUTIKER I bostadsområdet hittar du enklare närservice. I närliggande Gränbystaden finns ca 100 butiker, restauranger, caféer, större matbutiker, systembolag, apotek och vårdcentral. Det är även promenad- och cykelavstånd från Gränby till Uppsalas centrala utbud av caféer, restauranger, butiker, arbetsplatser och kultur. FRITID OCH REKREATION Här bor du med närhet till stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. För den sportintresserade finns Gränby Sportfält med fotbollsplan, rackethall, ishall samt idrottsarena både inom- och utomhus. KOMMUNIKATIONER På 10 minuter att tar du dig till centrala Uppsala med cykel eller buss. För dig som kör bil till Arlanda eller Stockholm är det nära till E4:an. Tåget till Arlanda tar bara 17 min och du når Stockholm på 40 min.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer