Johannesbäcksgatan 59

54 ㎡ Ljus och fin lokal för kontor- eller butiksverksamhet!

Fin lokal med stora skyltfönster och bra skyltläge utmed Fyrislundsvägen i Östra Sala backe. Lokalen ligger nära både Årsta Centrum och Gränby centrum. Lokalen har vitmålande väggar, praktiskt och fint stengolv samt pentry med kokplattor, Kyl/frys, microvågsugn samt diskmaskin. RWC har klinker och kakel. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Ring eller maila Karolina Josephson för mer information och för att boka visning Karolina.josephson@wallenstam.se eller 08-508 94 814.

Karolina Josephson

Ansvarig uthyrare

+46850894814

karolina.josephson@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 54 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Planritning

Om området

Välkommen till Östra Sala Backe som planeras bli ett av Sveriges cykeltätaste områden, visionen här är att skapa en ny intressant och sammanhållen stadsstruktur som kopplar ihop Sala backe och Årsta. SERVICE OCH BUTIKER En viktig mötesplats blir det närliggande Årsta centrum som föreslås utvecklas med handel, servicefunktioner, arbetsplatser, kultur och bostäder. Även ett nytt torg föreslås intill Fyrislundsgatan. FRITID OCH REKREATION Källparken och Årstaparken kommer att rustas upp och utvecklas. Ny kvarterspark och parkstråk/områden kommer att tillgodose behovet av rekreationsområden och bättre knyta ihop befintliga parker och grönområden. Åkern framför Vaksala kyrka kan komma att utvecklas med bland annat strövstigar. KOMMUNIKATIONER Östra Sala backe planeras bli ett av Sveriges cykeltätaste områden. Stomlinjer för kollektivtrafiken dras genom Östra Sala backe och längs Fyrislundsgatan och planeras så att man videventuella senare behov kan utveckla spårbunden trafik. FRAMTIDA UTVECKLING Ni kan läsa mer om Östra Sala Backes framtida utveckling på kommunens hemsida: http://ostrasalabacke.uppsala.se/sv/

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer