Sandhamnsgatan 1A

198 ㎡ Unikt läge på Gärdet

Ett stenkast från Gärdets tunnelbaneuppgång vid korsningen Sandhamnsgatan/Värtavägen bygger Wallenstam nu ett hus med 50 bostadsrätter och kommersiella lokaler i entréplan. Huset har ritats av Wingårdhs Arkitekter och får ett perfekt hörnläge i korsningen Sandhamnsgatan/Värtavägen. Med ett naturligt flöde från tunnelbaneuppgången blir det här en perfekt plats för en restaurang.

Maya Docus Carlqvist

Ansvarig uthyrare

maya.carlqvist@wallenstam.se

Snabbfakta

Typ av lokal: Restaurang

Yta: 198 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Om området

Gärdet är en omtyckt stadsdel med stora grönområden som ligger ett stenkast från Östermalms stadspuls. Området är uppskattat för sin trivsamma miljö, sina vackra hus i tidig funkis-stil och framför allt den härliga grönskan. SERVICE OCH BUTIKER På andra sidan Valhallavägen ligger Fältöversten, stadsdelens närmsta köpcentrum med ett stort urval av butiker och service. I kvarteren runt om Gärdet finns mindre lokala butiker, närservice och restauranger. KOMMUNIKATIONER Gärdet trafikeras av tunnelbanans röda linje och ett antal busslinjer. Du tar dig enkelt in till centrala Stockholm på några få minuter. Från Gärdet är det också gångavstånd till Värtahamnen med båttrafik till Finland och Estland. FRITID OCH REKREATION Gärdet har fått sitt namn från Gärdesfältet, det stora fältet som är en del av Nationalstadsparken. Det är ett populärt tillhåll för olika idrotter och här finns en beachvolleybollbana, gräsfotbollsplan, amerikanska fotbollsmål och på vintern plogas spår för långfärdsskidor. På Gärdesfältet finns också Kampementsbadet som håller öppet under sommaren.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer