Fågelsångsvägen 17

124 ㎡ Fin lokal med bra läge i Gröndal

Nu finns möjligheten att hyra en smakfullt renoverad kontorslokal om 124 kvm i natursköna Gröndal med gångavstånd från tvärbana och bussar. Lokalen har ett stort kontorsrum och tre mindre, två WC och ett fint pentry med vit köksinredning och trädetaljer. Ljusa väggar, stora fönsterpartier med bågformade fönster och genomgående grå mattor gör detta till en mycket trevlig kontorslokal. Kontakta gärna uthyrare Anders Strandberg för mer information och visning på telefon 08-508 948 43 eller mail anders.strandberg@wallenstam.se.

Anders Strandberg

Ansvarig uthyrare

+46850894843

anders.strandberg@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 124 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Våning: Bottenvåning

Planritning

Om området

Gröndal är en liten mysig stadsdel som ligger i Stockholms söderort, granne med det expansiva Liljeholmsområdet. Här lever man trots närheten till det livliga Södermalm, som i en liten småstad. Nära vattnet med både butiker, kultur och service inpå knuten. 

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer