EN
Planritning

Ältavägen 202

141 ㎡ Vill du vara en del av utvecklingen av nya Älta?

I trevliga Älta finns nu möjlighet att hyra denna fina hörnlokal precis vid entrén till Älta Centrum på Ältavägen 202. Lokalen passar perfekt för ett café men fungerar också som butik eller kontor. Här finns redan livsmedelsaffär, restaurang, frisör, kulturhus, apotek, bibliotek, fritidsgård och vårdcentral men Älta växer och hela området utvecklas till en ny mötesplats där det skapas rum för att umgås, leva och bo! Wallenstam bygger totalt sex etapper i centrala Älta. Den första etappen är redan igång och omfattar ca 200 lägenheter och nästan 5000 kvm lokalyta. I och med att det pågår en omfattande utveckling av hela Älta Torg kommer denna lokal att hyras ut under en begränsad tid men beroende på verksamhet kan det finnas möjlighet till permanent lokal från år 2025. Vår uthyrare Emma Hedenryd kan berätta mer detaljerat om planerna och möjligheterna som finns!

Emma Hedenryd

Uthyrare

+46850894775

emma.hedenryd@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Café

Yta: 141 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Älta är ett populärt bostadsområde i sydvästra delen av Nacka som gränsar till Tyresö. Med sin närhet till bad, naturreservat, dagis och skolor är Älta ett omtyckt område. SERVICE OCH BUTIKER Du hittar allt du kan tänkas behöva i Älta centrum. Här finns livsmedelsaffärer, restauranger, frisör, kulturhus, apotek, bibliotek, fritidsgård och vårdcentral. KOMMUNIKATIONER Till och från Älta tar du dig enklast med buss. Bussarna går både till Slussen och Gullmarsplan. Flera busslinjer kan också ta dig till Skarpnäck, Tyresö och Nacka. FRITID OCH REKREATION I Älta är närvaron av motion och idrott hög. Älta IF erbjuder många olika idrotter för blandade åldrar. På promenadavstånd från Älta centrum hittar du Flatenbadets sandstränder. Älta gränsar också till Nackareservatet där Hellasgården är ett härligt utflyktsmål som erbjuder badsjöar, vandringsleder, golf och sportfiske. På vintern plogas sjön vid Hellasgården fri från snö och blir till en populär tillflykt för en dag på skridskor. FRAMTIDA UTVECKLING Ni kan läsa mer om Ältas framtida utveckling på kommunens hemsida.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer