Rissneleden 18

2247 ㎡ Effektiva och trivsamma kontorsytor i 3 plan uthyres i Sundbybergs nya kvarter

13 minuter från Stockholm city växer ett helt nytt område fram, Umami Park. Här kommer du kunna ta en cappuccino på torget, gå förbi kemtvätten eller träna på lunchen och avrunda dagen med en middag på en uteservering. Från Umami Park tar du dig snabbt till city, Kista, Solna och Arenastaden. Bromma och Arlanda ligger på bekvämt bilavstånd. En plats för moderna företag. Nära tunnelbana, närservice, restauranger, gym och med företagslägenheter alldeles intill. Här, i det expansiva området Umami Park, skapar vi förutsättningar för ett inspirerande, flexibelt och effektivt arbetsliv. Våra stilfullt renoverade kontorsytor har stort ljusinsläpp och fantastisk utsikt. Kontorsvåningarna har en modern planlösning med många mötesrum och ett inbjudande pentry. Här tar du hissen rakt upp från garaget. Se bifogad planritning och prospekt och kontakta gärna uthyrare Anders Holmgren för mer information. Han nås på mobil 0730-86 85 20 eller mail anders.holmgren@wallenstam.se.

Anders Holmgren

Ansvarig uthyrare

+46730868520

anders.holmgren@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 2247 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Planritning

Om området

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana. SERVICE OCH BUTIKER Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service. KOMMUNIKATIONER Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park. FRITID OCH REKREATION I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer